en sjuk helg i stockholm

publicerat i <3;
Vilken fab uppdatering det är här då. Jag har gått och blivit sjuk. Egentligen var jag sjuk hela förra veckan och booooorde ju ha vilat från helgens tävling, men jag köttade på i alla fall. En matchvinst blev det i DSA, och sedan blev jag utslagen i både dubbel, singel OCH mixed av min första tränare Annelie som tog hem segern i ALLA klasser. Grym är hon.
 
Idag är det måndag och jag är hemma, ligger i soffan och gör ingenting för att bli frisk så fort som möjligt. Jag saknar att få träna men det kommer väl. I helgen är det tävling i Eskilstuna vilket ska bli så kul. Dock har jag hamnat i en svår pool, men jag är van. Jag har alltid sån jääävla otur med lottningen att det inte ens är kul, haha.

breakie

publicerat i <3;


Godmorgon finisar. 

Vädret är tråkigt och min kropp mår inte hundra. I går morse vid 8-snåret mötte jag upp Sofia på Ekoxen för frukost. Det slutade med att vi stannade kvar i 5,5 h... alltså vi. Kan inte sluta babbla när vi är med varandra. Världens bästa Sofia. 

När jag kom hem vid tresnåret (hehe) åt jag lunch innan jag sprang till barnträningen. Mådde lite halvbra innan men lämnade hallen med ny energi och ett leende på läpparna - barnen gör mig så glad, de är så härliga. En kort vända hemma innan jag fick skjuts till kvällsträningen i Björkö. Mycket fotarbetesövningar blev det inför helgen, men jag gav inte allt då jag inte vill riskera att bli sjuk... 

Imorse vaknade jag upp av att Sammy pussade mig på munnen och började knapra knäckebröd i sängen. Hur bra är inte min pojkvän som kommer med frukost på sängen???? Typ bäst. Jag är så fånig att jag blir otroligt glad för de där småsakerna. 

Resten av dagen ska jag VILA. Vila upp mig inför en lång resa till Stockholm på lördag morgon och en helg hemifrån. Jag ska hålla i en träning och träna själv ikväll, och så ska jag baka marmorerade brownies. Hehe. Måste ha min PWO inför helgens matcher ju... 🙋 

byggsnubbar och barnträningar

publicerat i <3;

Hej finisar. Vilket tråkigt väder det har varit idag hörni. Ruskigt kallt och molnigt. Solen tittade fram en sväng när jag var påväg till gymmet, men när jag klev ut efter ett armpass var det skruttväder igen. 

Imorse vaknade jag upp bredvid min prins. Vi vaknade vid niosnåret av att två reflexgula snubbar började gräva på Sammys framsida. Ett jäkla ljud förde de så vi tog med oss sängkläderna till tv-rummet och somnade om gott en timme. 

I eftermiddags åkte jag hem för att hålla i tre träningar. Det är så himla kul att träffa alla ungdomar, men jag blir såååå trött av att ha tiotals ungar klängandes på mig varenda minut. I helgen är det dags för säsongens första tävling. Herregud vad kul det kommer bli. Hur det går återstår att se men jag har en ganska bra känsla inför säsongen. 

Nu väntar sängen. Sov gott hjärtan!