kustpilen tut-tut

publicerat i <3;

Sitter på Kustpilen påväg mot Kalmar. Underhåller mig själv med en Maraboukaka (en stor såklart) och podcasts. Går dock ingen större nöd på mig, jag tycker det är mysigt att åka tåg. Tåget är framme halv sex och då möter Annika upp mig på stationen. Vi hade tänkt att gå ut ikväll men vi har inte träffats på två månader så vi kör tacos- och catchup-kväll istället. Det behövs kan jag lova :) 

Efter träningen igår kväll (som gick så himla bra, hade så mycket energi) tog jag kvällens sista buss till Sammy. Han och grabbarna vann quizet (och således massa cash i baren...) så jag gick och la mig själv efter lite filmtittande. Vaknade strax före två av att boo trillade in genom dörren, lite lagom onykter men mest urgullig. Idag var planen att luncha med papsi, men de planerna fick tyvärr skrotas då jag och Sammy sov alldeles för länge. Istället kom pappa springandes på stationen åtta minuter innan tåget gick för att vinka av mig. Fina papsi. 

sol och träning

publicerat i <3;


fashionknuten leverar 

Har en ruskigt bra dag idag. Solen har skinit hela förmiddagen och var anledningen till att jag vaknade fem över åtta. Jag åkte in till stan efter en långfrukost framför Friends och tog en entimmes PW runt Stångån i värmen. Gick därefter till gymmet och körde igenom ett rygg- och axelpass (som gick så himla bra, persade i flera övningar vilket var så himla kul!!!!!)

Nu är jag hemma, ska äta lunch och sedan ta mig till hallen för två barnträningar. Det är väldigt lugnt på träningarna denna vecka eftersom det är höstlov, vilket innebär lätta pengar och en glad Malin. Man får så mycket tid per individ vilket gör träningarna mycket härligare, plus att vi mest flamsar omkring vilket är roligt, haha. Ikväll tränar jag själv och sen spenderar jag natten med boobo. Underbart. 

tjugonionde oktober

publicerat i <3;


Igår flamsade vi oss igenom träningen. Till slut låg jag på golvet och skrattade när Marcus berättade en hysterisk rolig historia. Så som ni förstår blev träningen lite ineffektiv. 

Efter träningen hämtade Sammy mig och åkte hem till honom. Vi tittade på Sex Tape (är det bara jag eller går det inte att hitta den?!?! Har bara fått upp massor porr när jag har letat, haha, så jag har tur att min man är kunnig och kunde hitta den) innan vi somnade och sov hela förmiddagen. När han brummade iväg till gymmet åkte jag hem för att hålla i två barnträningar. Jag svängde hemma för pasta pesto och sen åkte jag till hallen för 90 minuters träning. 

Imorgon har jag inga planer. Har en träning att hålla i samt egen träning på kvällen, och så en sista natt med boo innan jag åker till Kalmar på fredag. Får se om vädret tillåter en springtur eller om jag ska in till gymmet (helst vill jag att det spöregnar och att gymmet är stängt, höhö...)