horisontellt läge

publicerat i <3;
Har precis kirrat lite jobb i december. Känns skönt att ha en anledning att kliva upp före solen går ner, och att tjäna lite extra pengar. Jag ska hjälpa en av mina bästa kompisars pappas företag att inventera! Fick förfrågan förra helgen om jag var intresserad och idag fick jag ett glatt samtal. Hur kul det är att inventera (=räkna skruvar) återstår att se, men imorgon kör jag 9-13 och återkommer därefter med en rapport, haha. 

Har som bekant spenderat mina tre senaste nätter hos Sammy, men kan nog räkna antalet timmar vi spenderat tillsammans i vaket tillstånd på två händer. Känns som jag har flugit och flängt hela helgen. Nu är jag äntligen hemma efter en dag på jobbet. Det var Adventsmarknad vilket var såååå mysigt. Jag köpte med mig en burk handgjorda chokladpraliner som vi ska njuta av framåt juldagarna. Helt underbart goda.

Ska hoppa i säng så fort som möjligt. Har sovit kvantitativt dåligt de senaste nätterna och skulle behöva ta igen ett par timmar. Först väntar dock lite Friendstittande, städning och internetshopping (gummiband, höhö). Puss på er! 

två bättre dagar

publicerat i <3;


Igår var det friday. Himla bra dag. Jag & Gabbi satt på Babettes från ett till fem och babblade i käften på varandra, haha. Efter det letade jag lite julklappar (och hittade en sak till mig själv också... fy på mig) innan jag åkte hem till min kärlek för fläskfilé a la Hennie. Herrejisses vad Sammy lyckades denna gång, helt galet. Resten av kvällen spenderade vi med massor mys innan vi somnade och sov helt makabert bra (vaknade upp med ränder i ansiktet och en avdomnad arm efter att S hade legat på mig...)

Idag har jag spenderat dagen i hallen. Adventsträffen stod på schemat och HUR DUKTIGA ÄR BARNEN JAG TRÄNAR? Alltså, helt sinnesjukt talangfulla. Jag fällde nästan en tår när 8-åriga Alexs gick till semifinal efter en stenhård tresetare. Blödig är jag i alla fall, det kan ingen förneka. 

50 minuter på gymmet fick avsluta dagen och nu är jag hos papsi. Rumpan är placerad i rumpan pga extrem matkoma. Wööööh har ätit så mycket mat. Strax ska jag ta mig tillbaka till Sammy för en natt där, och imorgon blir det jobb. Puss på er! 

coming up

publicerat i <3;Idag får bloggis agera lite kalender. Såhär ser mina kommande dagar ut:

Fredag: Morgon med Sammy, gympass, lunch med Gabbi, julklappsletande, möta Agnes, äta hos Sammy och träffa lilla systerdottern. Kvällen är oviss men jag tror det blir en lugn kväll i soffan framför Idol eller något. (En vecka kvar till final bara juuuuuu!)

Lördag: Morgongym med Marcus, nybörjartävling i Racketcenter hela dagen 9-16. Därefter adventsfirande hos papsi och sedan förmodligen en natt med booboo. 

Söndag: Jobb 9-15, löptur med Linnsan och lite Ljungsbrohäng. 

Det var det. Idag är det i alla fall torsdag, ett litet tag till i alla fall. Jag sitter på bussen påväg till mitt hjärta i sydväst efter ett två timmars badmintonpass. Idag har jag även hållit i en barnträning, anordnat Bästa 4:an, tränat en kortis mitt på dagen, varit i staden (och köpt SMYCKEN, vad händer liksom?!) och tittat på Friends. Känns som dagen har gått i ett men jag har fasen inte gjort mycket ändå. Jag har mensvärk och är fruktansvärt grinig, så får se om Sammy spenderar natten på soffan, haha. Håller alla tummar jag har att han står ut med mig.