tretton dagar kvar

publicerat i <3;
Dagarna går aaaaalldeles för fort. Veckan har gått superfort. Sen sist har jaaaag haft balträning, gått tre dagar i skolan, tränat två pass, spenderat tid med mitt hjärta, badat badkar, anordnat fotbollsturnering och bränt mig i ansiktet, firat Sammys kusin och jag har jobbat. Eller.. Jobbar. Just nu. Vädret är inte direkt på topp så det är inte värst mycket folk i Berg idag. Mer tid för mig att äta glass, hehe...

Jag tror vi kommer stänga runt halv sex, sex. Ska då hem, dricka en celsius och ta en löprunda innan jag åker in till Stora torget och möter upp mina brudar. 

I övermorgon är det SISTA SKOLDAGEN. Hur jävla sjukt är inte det? Väldigt sjukt

nitton dagar kvar

publicerat i <3;

Det är söndag och ynka 19 dagar till studenten. Har haft en fantastiskt bra helg i det underbara vädret. Igår hade vi en kanondag i Söderköping, åt gott och tillbringade hela dagen i solen. Kom hem runt sex och sedan åt jag chips hela kvällen (haha ensam) tills Sammy kom hit efter tolvslaget och vi slocknade nästan på en gång i sängen. 

Imorse vaknade vi (läs: jag, Sammy var svårväckt imorse) av solljuset, och sedan hade vi två sjukt svettiga timmars balträning. Efter det hade klockan hunnit bli ett, jag svängde hemma för lunch och gick till jobbet för att jobba ungefär fem timmar. Bror min kom förbi för mors dag-firande och nu, ja NU, ska jag sätta igång med en engelskauppsats som ska in ikväll... Bra planerat Malin. 


sol, full rulle och exakt tre veckor kvar

publicerat i <3;
Vädret var för bra igår för att jag skulle spendera kvällen på gymmet, så jag tog en kvällspromenad i solnedgången istället. Fantastiskt vad vackert Berg är så här års... Åkte sedan mot stan och blev upphämtad av Sammy, vi sov gott inatt och jag steg upp tidigt för att åka till skolan och anordna EU-val. Var minst sagt trött efer 6 timmar i värmen, korta och få pauser och en intervju med 24 Corren. Otroligt roligt ändå, särskilt att få se elevernas engagemang.
 
Jag kom hem runt tre, tog en snabbdusch och tryckte i mig lite mat, och sedan jobbade jag mitt första pass i glasskiosken på cirka 4,5 timmar. Det var riktigt roligt, men nu är trött som bara den. Imorgon ska jag upp tidigt, jag ska med Sammys familj och släkt till Söderköping för att fira hans morfars födelsedag.
 
Hörs ♥

fick hem mina utsrpingspjux idag, stor sannolikhet att jag trillar omkull på trappan känner jag