skol- och solvecka

publicerat i <3;
 


 
Så var skolveckan slut. IDAG HAR VI SKICKAT IN VÅRT GYMNASIEARBETE. Efter många nedlagda timmar, väldigt många träningspass och flera sidor källkritik är vi färdiga med skiten. SÅ SKÖNT. Utöver dagens enda lektion har jag haft tre intervjuer till styrelsen, dragit en sjukt svettig pw och ätit pepparkakor. 
 
Tisdagen, onsdagen och gårdagen har svept förbi väldigt fort med massor lektioner, träningar, barnträningar och överdrivet mycket kyckling. Träningen igår gick åt helvete dock där jag slog racket i golvet, skrek som en gris och började gråta. Haha. Åh. Hoppas på bättre spel imorgon då jag ska tääääääävla!!!!!!! 
 
Ikväll är jag ensam. Jag och chipsen framför Let's dance. Utan sällskap. Himla skönt det med. Imorgon brummar bilen klockan sju, så jag ska se till att sova tidigt ikväll. 

81 dagar och måste visa mina biffiga ben

publicerat i <3;





Hejhå mina hjärtisar. Ny vecka och nya tag. Har på känn att detta blir en najs vecka med massor ångest (lustig kombo men förmodligen rättslig). 

I fredags hade jag en sådär väldigt bra dag, hade sovmorgon, en lektion, lite GA, ett långt möte, en pw och en kväll med mina brudar på hockey och café inpå småtimmarna. Så mysigt. I lördags var det nybörjartävling hela dagen så jag var i hallen från nio till fem, innan jag brummade till min man för tacos och Wolf of the Wall Street (en sjukt bra film som jag började ångestgråta av, den var jobbig att se). 

Igår sov vi länge, och så hade vi balträning. Denna gick hur som haver himla bra och det är så mysigt att dansa  med mig kärlek. Efter träningen åkte vi till papsi för trerätters med hela tjocka släkten, vilket var jäkla gott och trevligt. Kvällen spenderade vi sedan med revbensspjäll, ett bad och semestertittande. Oturligt nog somnade vi i sängen bums och sov hela natten lång. ÅH SÅ SKÖNT. 

Ångesten att lämna sängen imorse för en lektion när Sammy låg kvar var hemsk, men jag genomled desperationen (haha) och gick till skolan för engelska och fem styrelseintervjuer. Har sedan dess tränat, cyklat, ätit pannkakor och kyckling x2, tränat igen och njutit av solen. Himla härligt med sol hörni (men motvinden när man cyklar till träningen kan ta sig någonstans).

Känner att detta blev ett kaosartat, långt och astrevligt inlägg. Puss på er

finally och 84 dagar kvar

publicerat i <3;
SKICKAT IN MIN HISTORIAUPPSATS NU. DEN ÄR HÄLFTEN SÅ LÅNG SOM VÅRT GA, DET VILL SÄGA ALLDELES FÖR LÅNG. MEN STRUNTSAMMMMMAAAA, NU TAR JAG HEEEEEEEEEEEEELG