klitoriskillen och ett bättre sällskap

publicerat i <3;
Idag jobbar jag. Det har gått 47 minuter och jag har haft noll kunder. Älskar detta jobb, haha. Jag kan sitta dagarna i ända och äta upp hela glasskiosken och läsa böcker. 

Igår kväll var jag hos Sara med några kompisar och tittade på fotbolls-VM. I pauserna hann vi se filmen Studentfesten. Vi har alla sett den förut men den är så rolig. Helt sjuk. Älskar Klitoriskillen! Se den om ni ska ta studenten inom en snar framtid eller graduated förra fredagen. 
RETHYMNON

publicerat i <3;


Idag vaknade jag upp till världens hagelskur. Mindre roligt. Är så glad att jag lämnar Sverige och det här bajsvädret om tre dagar. Jag och Sammy ska till Kreta, Rethymnon i tio dagar och njuta av det fina vädret som inte kan tänkas infinna sig i Sverige. Vi åker den 26:e och kommer hem den 5:e juli sent på kvällen. Därefter stannar vi i Stockholm till och med den 9:e förmodligen. 

Det ska bli SÅ skönt att komma hemifrån i två veckor, och särskilt med Sammy. De senaste veckorna före student och bal har varit stressiga och vi har inte hunnit ses lika mycket som vi brukar. Och när vi väl har träffats har vi (läs: jag) mest spenderat tiden med att sova. 

Idag ska jag växla pengar, fixa transfer och köpa mer solkräm. ÅHHHH om tre dagar är vi på väg!!! 

MIDSOMMAR

publicerat i <3;
Hej hjärtan! 

Sommarlovet/den eviga friheten har dragit igång. Dagen efter studenten var jag med min man, men resten av dagarna har jag jobbat. Tre dagar i kiosken och två dagar som ledare på ett badmintonläger. Kioskjobbet har rullat på bra, det har varit förhållandevis lite folk så jag har ätit mycket glass och läst Harry Potter största delen av dagarna. Lägret hölls här i stan i tisdags och onsdags, och trots att jag inte själv deltog sov jag 1,5 timme på Sammys soffa efter tisdagens träning var slut. Jobbigt med 29 trötta ungdomar...

Idag är det midsommar! Har precis kommit hem från en entimmes pw, och ska snart fira med mamsi här i Berg under dagen. Efter lite midsommarmat här hemma ska jag och Linn träffa lite kompisar. Tjooohooo