Q/A

publicerat i <3;
Fick en fråga här om sistens som löd Tränar du inte längre? 

Svar på det. Jag tränar inte 5 gånger i veckan som förut, men jag försöker köra 1-2 pass per vecka. Eftersom jag har haft väldigt lite tid då jag jobbar långa dagar (10-20) har det till största delen blivit powerwalks på ungefär en timme vardera. Nu kör vi fysträning i Olstorp inför säsongen, var där igår och höll på att DÖ. Min kondition är inte på topp för tillfället. 

När säsongen drar igång om tre veckor kommer jag köra (förmodligen) fyra badmintonpass i veckan, varav ett är fys/teknik/fotarbete, tre gympass och tre konditionspass. Eventuellt ytterligare ett badmintonpass på helger då jag inte tävlar. Allt beroende på om jag jobbar eller är helt ledig. Dessutom ska jag försöka testa på lite olika träningsformer, helst ett pass per vecka. Där kan det vara gruppass på gym, tennis, squash, cykling, spinning, militärträning, ett extra gympass med en vän eller liknande. Allt för att inte tröttna helt enkelt.

Jag har funderat mycket på hur jag ska göra i höst, och har kommit fram till att jag ska träna och vila upp mig, dvs inte söka jobb. Hela hösten vill jag träna, låta det faktum att jag är fri smälta in och bli rastlös för att på så sätt komma på vad jag vill sysselsätta mig med. Drömmen vore sedan att hitta ett jobb där jag jobbar halvtid, då jag måste vara ledig från klockan fyra varje vardag, och ledig på helgerna pga tävling. Det är svårt att hitta balans i det här och jag kommer förmodligen få ta ett jobb som städare klockan fyra varje morgon, men det får det vara värt. Jag vill bli elitklassad innan jag börjar plugga! 

hemma

publicerat i <3;

Hej på er! Det var ett tag sedan.. Vi är hemkomna från Öland. Veckan var fantastisk med god mat, underbart umgänge och väder vi nästan inte kunde drömma om. Nu har jag haft två dagar hemma, mamma har fyllt år och jag och bror har haft en dag hemma tillsammans. Jag har precis ätit middag efter en långpromenad och bad med Linn, och strax ska jag över till henne för lite häng tillsammans med Josse. 

Imorgon jobbar jag, första dagen av sex i rad. Uppdateringen kommer således inte vara den roligaste men jag ska svara på lite frågor jag har fått av er. Puss! 

ÖLAND

publicerat i <3;
En uppdatering vore kanske på sin plats. Jag är just nu på Öland tillsammans med Sammy, hans familj och ett styck Johansson. Vädret är fantastiskt och Öland är så otroligt fint, mysigt och härligt. Dock har jag lite mer spring i benen än resten av mitt sällskap, haha. Dagarna spenderar vi på stranden, vid huset, lekandes med Teo eller ätandes. Idag har jag och Sammy tagit en lång cykeltur längs med havet vilket var så vackert att jag nästan tappade hakan. Ta hand om er, puss!