tomorrow's the day

publicerat i <3;

Skolhögen växer jämsides med min lycka. Det är mindre än 5 månader till studenten. Om två veckor sitter jag i bilen påväg till fjällen med min kärlek. Det är bal och hur mycket härligt som helst på gång. Framtiden är ljus, men ack så dyr.

I alla fall, ett par dagar har passerat och det är fredag. Igår och i onsdags tränade jag för fulla muggar, i tisdags lekte vi köttbulleleken på idrotten och jag sov hos min man, i måndags tränade jag också och ja, pluggat lite har jag också gjort. I onsdags hade vi GA-dag, min grupp tränade, fotade till bilagorna och skrev lite. Skönt att få lite gjort.

Imorgon är det dags för min första A-tävling!!!!! Är så jävla taggad och inte ett dyft nervös, skitsamma om jag får stryk. Det är min lyckohall, första hallen jag vann en nationell tävling och DSB i för första gången. Så det ska bli skitkul. Längtar så jädrans mycket. Endast 10 h och 36 min kvar till första matchen. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG 💙

den tjugosjätte januari tvåtusenfjorton

publicerat i <3;
 
 
Jag ber om ursäkt för den extrema frånvaron men jag blogg-appen har inte fungerat och jag har varit osocial med min computer de senaste dagarna.
 
Nåväl.
I onsdags hade jag extrem överskottsenergi, tränade en timme på morgonen och 90 min badminton på kvällen. I torsdags vinglade jag runt på skridskor, frös i röda converse, höll i barnträning, åt en halv liter yoghurt sent på kvällen och tränade två timmar. I fredags hade jag bara en lektion, var ett par timmar med min pojkvän och så träffade jag bestie på kvällen. Vi såg på film, catchade upp, jag åt sex apelsiner och fick världens finaste försenade julklapp av henne. Igår var det lördag, jag tränade 90 min (groteskt träningsvärk idag), gick en vända på stan och var hos min pojkvän hela dagen. På kvällen var vi hos papsi, åt god mat och umgicks.
 
Idag har vi varit på första baaaalträningen och jag har konstaterat att om det är någon av mig och Sammy som kommer klanta sig på balen så är det jag. Mysigt och kul var det dock! Efter balträningen åkte vi till mamsi en sväng och fikade, och nu är jag lämnad ensam med fysiklabrapporten. Mindre roligt. Om 29 minuter ska jag och mamsi äta pulled pork. GOTTTTTTTT. Längtar så. Haha.

träningsläger

publicerat i <3;
 

Hej gosisar! 

Det har gått ett tag sen sist.. och nu är det tisdag redan.
I helgen var jag på träningsläger. Har aldrig någonsin förr fått tränngsvärk i axeln av att BARA spela badminton. Vi körde noll fys och noll kondition, bara fotarbete och övningar, SMASHÖVNINGAR. Heeeela helgen. Vi Hade underbart roligt, massor träning och skratt, grymt mycket mat och så för lite sömn såklart.
 
I söndags åkte jag till Sammy, och så var vi i skolan igår. Slutade rätt tidigt, höll i barnträning och tränade själv. Ville kräkas för det var så jobbigt, men åååh vad skönt efteråt. Efter det åkte jag till Sammyboo och han klantade sig så jag fick vänta en halvtimme innan han kom hem. Frusen och hungrig som jag var tappade han upp ett bad åt mig, kokade te, lagade mat och gav mig Dumle. Blev sedan mycket glad igen. Min fina, klantiga pojkvän.
 
Idag har vi haft studiedag så vi har ägnat dagen åt att sova, mysa, ta en långpromenad, bada och baka scones till frukost. Har hållti barnträning på kvällskvisten och ska nu hoppa in i duschen. Sen ska jag plugga lite och se lite HIMYM. Mysigt ju.