ONE YEAR WITH MY LOVE 💙

publicerat i <3;Ett par dagar har gått och äntligen är det helg. I tisdags hade jag en lång dag, 3 timmar GA, lektioner till fyra och en snabbis hemma. Runt halv sex åkte jag in till stan och mötte upp min otroligt snygga pojkvän för att fira vår ettårsdag. Åt en mumsig middag på Olympia, drack lite gott vin och hade det väldigt mysigt. Sedan gick vi till bion och såg American Hustle, otroligt bra men också rätt krånglig. Tål att ses igen! När vi kom hem runt midnatt firade vi vår riktiga ettårsdag ordentligt (hehe) och somnade så gott. 

I onsdags vaknade vi efter all för lite sömn, tog således lite sovmorgon och sedan åkte jag till vårdcentralen och kollade upp min mage. Fick medicin som jag hoppas hjälper. Efter kvällsträningen åkte jag sedan till min baby, såg senaste himym och åt överblivet godis från gårdagen. 

Torsdagen var lång. Massor lektioner och så direkt till hallen för barnträning och senare kvällsträning som avslutades med lite gymnastiska övningar, haha. Kul är det! 

Och idag är det fredag, har haft en lektion men varit i skolan i 7 timmar för att skriva GA i fem timmar. Nu är vi redo att lämna in preliminärrapporten på måndag! Kom hem runt tre och har myst hemma hela eftermiddagen, ätit massor gott och sett Let's dance. Nu väntar sängen för imorgon är det dags för min andra A-klasstävling, nämligen Götaslaget på "hemmaplan"! Håll tummarna för mig!!!!