ONE YEAR WITH MY LOVE 💙

publicerat i <3;Ett par dagar har gått och äntligen är det helg. I tisdags hade jag en lång dag, 3 timmar GA, lektioner till fyra och en snabbis hemma. Runt halv sex åkte jag in till stan och mötte upp min otroligt snygga pojkvän för att fira vår ettårsdag. Åt en mumsig middag på Olympia, drack lite gott vin och hade det väldigt mysigt. Sedan gick vi till bion och såg American Hustle, otroligt bra men också rätt krånglig. Tål att ses igen! När vi kom hem runt midnatt firade vi vår riktiga ettårsdag ordentligt (hehe) och somnade så gott. 

I onsdags vaknade vi efter all för lite sömn, tog således lite sovmorgon och sedan åkte jag till vårdcentralen och kollade upp min mage. Fick medicin som jag hoppas hjälper. Efter kvällsträningen åkte jag sedan till min baby, såg senaste himym och åt överblivet godis från gårdagen. 

Torsdagen var lång. Massor lektioner och så direkt till hallen för barnträning och senare kvällsträning som avslutades med lite gymnastiska övningar, haha. Kul är det! 

Och idag är det fredag, har haft en lektion men varit i skolan i 7 timmar för att skriva GA i fem timmar. Nu är vi redo att lämna in preliminärrapporten på måndag! Kom hem runt tre och har myst hemma hela eftermiddagen, ätit massor gott och sett Let's dance. Nu väntar sängen för imorgon är det dags för min andra A-klasstävling, nämligen Götaslaget på "hemmaplan"! Håll tummarna för mig!!!! 

one year closer to forever

publicerat i <3;
 
Hej mina gullisar.
 
Fyfan vad svårt jag hade att somna igår kväll. Till slut la jag en kudde på bröstkorgen, krampaktigt kramande om den och föreställde mig att den mjuka dunfyllnaden var Sammys mysiga kalufs. Haha. Så illa. Så fin är han.
 
Imorgon är det tisdag, jag har ett par lektioner och så ska jag skippa att hålla i träning imorgon för jag och Sammy ska fira vår eeeeeeeeeeettårsdag som är på onsdag. (ETT HELT ÅR. Så sjukt.) Ja, träning går före vår ettårsdagsfirande, hehe. I vilket fall som helst så ska vi ut och äta gott och kika på en film på bio. Kommer bli mysigt, som alltid med min bebbu. Ungefär som Alla Hjärtans Dag, som vi spenderade på ett hotell i Falun över natten med filmen Valentine's Day (Kutcher <3333), massor choklad och gelehjärtan, mys och vita badrockar och tofflor.
Dock förstår jag inte all denna hets kring presenter hit och dit vid ALLLLAAA högtider. Jag förstår mig inte på par som köper materiella ting vid Alla hjärtans dag, jul, födelsedagar, årsdagar. Vem vill ha en tröja liksom? Det är så opersonligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att man inte värderar en dag med sin kärlek högre än att få ett klädesplagg. Jag tycker det är lite absurt, men det kanske bara är jag.
 
Hur som helst. Kanske ska ta tag i det där plugget.

KLÖVSJÖ HJÄRTA

publicerat i <3;
Hej hjärtisar. 
Sportlovets sista dag. Har verkligen haft en underbar vecka i Klövsjö. Att få sova 9 timmar per natt, umgås med min bästa 24 timmar om dygnet, inte föra matdagbok, åka skidor hela dagarna, mysa framför en brasa och bara ta det lugnt har varit så skönt. Har haft så jäkla kul och haft så härligt väder stundtals. Massor snö och sol. 

Igår kväll kom vi hem och så drog magontet igång på studs, inte det roligaste men jag får stå ut. Idag vaknade jag upp bredvid Sammy för nionde gången på nio dagar, och så har vi varit på balträning. Som gick bra! Urhärligt. Dock inte lika kul att somna själv inatt... Hoppas jag överlever utan mitt hjärtegull.