big brother-premiär

publicerat i <3;
Oj, vad tiden har gått. Helgen har bara flugit iväg utan att jag har hunnit blinka.
 
I fredags gick jag på marknaden med mina flickor (Sammy somnade klockan sju, haha). Vi smockade i oss varsin munk, åt pizza på den nya pizzerian och sa hejdå till Josse som åkte till Växjö igår. Som vi kommer sakna henne. Hem kom jag sent vilket resulterade i en väldigt trött Malin på jobbet igår. Dock jobbade jag endast till halv tre, vilket var så skönt.

 Efter jobbet åkte jag till Sammy för tacopaj och City-match innan jag åkte till stan för att träffa bästa Sofia. Vi satt på Steve's och åt kyckling med bea (de har bytt leverantör för bean, kommer aldrig mer gå dit igen), drack chai och tog igen ett par missade månader. Efter ett par timmar sprang vi in på Platpå för lite rumpskakning innan vi mötte upp min man och hans grabbar. När småtimmarna smög sig på åkte vi till McDonalds för att äta glass innan vi åkte hem och sov. Resultatet blev en ännu tröttare Malin idag på jobbet, men jag har tagit mig igenom dagens sju arbetstimmar med livet i behåll.
 
Nuuuuuuu har jag placerat rumpan i fotöljen för att avnjuta en nybakad chokladmuffin och premiären av Big Brother. ÅH VAD JAG HAR LÄNGTAT.