there are so many beautiful reasons to be happy

publicerat i <3;
Börjar känna helvetesveckorna smått smyga sig på. 12 skolarbeten och 6 kåraktiviteter kvar innan sommarlovet. 18 saker på otroliga 24 skoldagar. Tror jag kommer avlida.
 
Är nu inne på min sjunde träningsfria dag. Det började krypa i benen runt femsnåret efter flera timmars möte och massor frukt för att undvika blodsockerdipparna, och således cyklade jag ner till hallen för att titta på min träning. Misslyckat såklart, då jag fick spela 45 minuter trots allt. Dock utan att springa mer än ett par hundra meter. Kvällen har jag spenderat med laptopen i knät. Har varit lite produktiv (gjort lite kårarbete och förberett GA-opponering) och lite mindre produktiv (tittat på Friends). Ska strax styra stegen mot sängen men jag måste sätta mig och skriva ett NP-svenskatal först. Jippi....
 
Morgondagen bjuder på ett par härliga lektioner (eller inte), GA-opponering och badminton. I helgen väntar näst sista tävlingen för säsongen och det ska bli SÅ kul då båda mina tränare ska följa med och se mig spela. Resultatet är mindre viktigt då jag har legat som en död sill i en veckas tid, haha.
 
Satte i helgen upp lite lycka på väggen. Personliga bilder, fina vyer och väldigt mycket inspiration. Ni ska få se en dag! Här är happy-citaten. Älskar dem, allihop.
 

kaoz

publicerat i <3;
Snoret rinner och alla måsten går mig upp över öronen. Nu är det inte bara eget skolarbete utan minst 6 (!!!!!!) stora kåraktiviteter kvar. Herregud jag tror jag dör. Det löser sig som alltid men ikväll är jag ett vrak. Ska ta lite yoghurt, lyssna på mer högstadiemusik och slumra till Friends i min dubbelsäng med rosa fluffiga täcken och kuddar. Okej. Livet är okej ändå.

sol och påsklov

publicerat i <3;


Skippade torsdagsträningen och träffade ett par snygga brudar istället. Är fortfarande inte på topp - halsen kliar, näsan rinner och jag är konstant trött. Bara jag blir frisk till i helgen då säsongen näst sista tävling går av stapeln i Örebro! I fredags firade vi påsk hos mamsi, och på lördagen åkte jag och Sammy från Berg till hans hem för nästa firande. 

Igår njöt vi av solen på Sammys baksida, åt mer påskmat och myste. Mot kvällen åkte jag in till stan och mötte upp ett par vänner för att se Noah på bio. Den var riktigt bra och förvånansvärt mycket bättre än jag hade förväntat mig. Tips tips! 

Har spenderat dagen på baksidan med solen på himlen. Inte ett enda moln. SÅÅÅ skönt. Nu är jag påväg till Sammy för att fortsätta njuta av solen, och imorgon är det slut på påsklovet och dags för skola igen. Bara 53 dagar kvar, så nu kämpar vi!