there are so many beautiful reasons to be happy

publicerat i <3;
Börjar känna helvetesveckorna smått smyga sig på. 12 skolarbeten och 6 kåraktiviteter kvar innan sommarlovet. 18 saker på otroliga 24 skoldagar. Tror jag kommer avlida.
 
Är nu inne på min sjunde träningsfria dag. Det började krypa i benen runt femsnåret efter flera timmars möte och massor frukt för att undvika blodsockerdipparna, och således cyklade jag ner till hallen för att titta på min träning. Misslyckat såklart, då jag fick spela 45 minuter trots allt. Dock utan att springa mer än ett par hundra meter. Kvällen har jag spenderat med laptopen i knät. Har varit lite produktiv (gjort lite kårarbete och förberett GA-opponering) och lite mindre produktiv (tittat på Friends). Ska strax styra stegen mot sängen men jag måste sätta mig och skriva ett NP-svenskatal först. Jippi....
 
Morgondagen bjuder på ett par härliga lektioner (eller inte), GA-opponering och badminton. I helgen väntar näst sista tävlingen för säsongen och det ska bli SÅ kul då båda mina tränare ska följa med och se mig spela. Resultatet är mindre viktigt då jag har legat som en död sill i en veckas tid, haha.
 
Satte i helgen upp lite lycka på väggen. Personliga bilder, fina vyer och väldigt mycket inspiration. Ni ska få se en dag! Här är happy-citaten. Älskar dem, allihop.