SPÅRET OPEN

publicerat i <3;

Hej finisar!

Helgen har passerat sjukt långsamt. Känns som en vecka sen det var fredag. Har har haft ett par jobbiga dagar men när jag vaknade upp bredvid Sammy imorse kändes allt tusen gånger bättre än det gjort sen i torsdags.

Fredag har det varit och den spenderades i skolan, på gymmet, på jobbet och i fåtöljen med choklad framför Idol.

Sedan har jag varit i Enskede, Stockholm, hela helgen för att tävla. Det blev semi singel och mixed och en förlust i direktutslagningen i dubbel. Sjukt härlig tävling och SÅÅÅ många bra, unga, spelare. Kevin från Idol bodde på vårt hotell, och ja han är lika snygg i verkligheten (dreglade över min hamburgare).

Direkt från Stockholm åkte jag till Sammy igår där vi tog igen all missad tid. Okej, vi hade bråkat så vi var typ arga egentligen, men ja, bråka gör man
på natten så man slipper sova ---> trött Malin idag. Särskilt efter historiaprov och dubbla mattelektioner, barnträning och egen träning. Nuuuu ska jag duscha och måla naglarna, äta kakor och raka mina håriga ben. Produktiv idag, javisst. Puss!

what are you waiting for?

publicerat i <3;
Hej, det är torsdag och jag ligger äntligen i sängen.
Inte riktigt redo att pömsa ännu men skönt att få lite ro.
Dagen började med ett gympass på IV:t, instruktören förolämpade badmintonsporten lite snyggt och diskret (och omedvetet), jag sprang till skolan, hade ett par lektioner, glömde min mobil i skolan och var hemma en halvtimme. Cyklade till hallen i den groteska kylan och höll i två träningar. SEN, till kvällsmat åt jag annat än kyckling för första gången sen förra torsdagen. Det må vara hänt att kyckling är skitgott och ätt värt att äta sju dagar i streck, men gott med något annat ju.
Cyklade åter igen upp till hallen, vid halv åtta, drog ett tvåtimmarspass och nu har jag så sjukt jävla ont i magen att jag tror jag ska dö. Vad det beror på, ska jag fan inte dela med mig av här för då blir det ett jävla liv.

fucking wolverine

publicerat i <3;
my new profile picture, hur swaggah?
 
Hej på er.
 
Det har redan gått och blivit onsdag. I går tog vi sektionsfoto, jag tränade barnen och spelade lite dubbel.
Vände hemma en timme och åkte sedan till Sammy, hade en urmysig kväll, som alltid, och så sov vi gott.
Sammy gick upp alldeles för tidigt och jag sov vidare nån timme eller två innan jag åkte till skolan för tre lektioner. Har avverkat en styrelseutbildning, ett badmintonpass och ett par avsnitt That '70s show.
 
Nu ska jag hoppa i säng för att orka med morgondagen, hujedamig.