vet inte riktigt

publicerat i <3;
men åh, jul
 
Har någon sorts hatkärlek till vintertid. Klockan är fem och det är kolsvart ute. Noll inspiration till att ta tag i livet. Därför sitter jag helt insnöad på Pretty little liars och är rädd i min ensamhet.
Ikväll skippade jag barnträningen. Tänkte träna ändå men det är så jävla mörkt och tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. En måttlig höstdepression på g känner jag.
 
Det har gått ett tag sen sist. Jag har hunnit spendera en skön fredagkväll hemma med choklad och två timmars bad, en lördagdag med powerwalk i blåsten och nya växter. En lördagskväll hos Sammy med systersonbesök och omställning till vintertid och ett par timmar i hallen på söndagen.
 
Igår måndag var det PPL hela dagen och träning, och så A walk to remember tillsammans med Sammy i badkaret med en Ben & Jerry. Idag händer inte mycket heller, har varit hos Sammy och titat på PPL här hemma. Kanske bör ta tag i livet och beta av lite svenska samt... ja. Antingen fysik eller fysik eller fysik eller biologi eller biologi eller historia. Det är bara att välja och vraka (ja jag har mycekt äckelbajsskitplugg att göra

den senaste tiden

publicerat i <3;

Denna fantastiska uppdatering! Det har redan hunnit bli torsdag. Hjälp.

Helgen spenderades i Jönköping. Efter 21 timmar i hallen under lördag och söndag kom jag hem med min första seger i MDB! Så jäkla roligt!! Tog också hem DSB så jag är glad och sådär den här veckan.

I måndags vaknade jag upp bredvid min fina pojkvän. Avverkade en kort skoldag och så träning på det. Tisdagen bestod av ett matteprov, superstädning av kontoret och badminton på idrotten, samt barnträning.

I onsdags knatade jag till gymmet innan skolan, dödade mina obefintliga armmuskler och så flöt dagen på med lektioner, halloweenfilm i aulan och teknikråd. Landade nån timme hemma innan jag drog till träningen som för övrigt gick ASBRA. Världens bästa känsla.

Spenderade sedan natten hos min grabb. Han stannade hemma idag med ont i halsen men jag åkte till skolan för volleyboll och matte. Nu har jag varit hemma i två timmar (!!!!), ätit clearingen och läst i sängen, tittat på That '70s chef gjort godaste bananpannkakorna med smält mörk choklad, äpple och kanel. Mums. Nu ska jag brumma till hallen, mentalförbereder mig på 40 stycken livliga 10-åringar som trillar in idag. Hur kul?!

Okej. Vi hörs älskipälskisar ❤

rusk regn och för höga skor som ger mig problem med ankeln

publicerat i <3;

SNART ÄR DET FREEEEDAG!
Kort dag i skolan med endast handboll på idrotten samt matte med Hasse. Har därefter lagat mat här hemma, ätit maten, kaosdansat för my inner peace, gått till barnträningen, hållit i den samt åkt hem. NUUU väntar massa lax och 2 timmar på planen vid åtta.

Imorgon är det fredag. Det är tackfäzt och jag ska inte gå eftersom jag ska tävla på lördag. Lite wöööö men jag vet att jag blir helt fucked up om jag är ute kvällen innan (trots tidig hemkomst och nykterhet), så på det viset är det.
Ska imorgon simma med bästis, det behöver mina trötta och stela muskler. Och så behöver jag träffa henne också, det blir alldeles för sällan nu för tiden.