LIGHTS

publicerat i <3;
Hej på er, hela skolveckan är över och det är freeeeedag! 
Så skönt. Den här veckan har varit proppad känns det som, svenskaprov och massor träning. Idag skippade vi dock gymmet efter sista lektionen så jag har varit hos min man igen snabbis och bara myst eftersom vi inte ses förrän på söndag. 
 
Måndag bestod av lite skola, träning och så ett akutbesök och en spenderad natt med Sammy. Tisdag var GA-dag med tre träningspass plus barnträning, samt skönhetssömn hos Sammy. Onsdagen bjöd på ett morgondags, tre lektioner och så träning på kvällen. Och lite privat stök. 
 
Igår var det torsdag som spenderades i skolan, vi hade idrott i T1-hallen och jag försökte lära mig någon slags handvolt, läskigt men kul. Höll i barnträning och så köttade jag och Filip knappa två timmar på planen igår kväll. OCH, imorse tog jag sovmorgon, sov 9 timmar och haft ett par lektioner. Skön dag, och så lite jobb på det.
 
Kom hem nyss, har beställt lite gott hälsosnacks (hehe) och ska smälla i mig fyra chokladmuffins till. Imorgon är det ett snabbesök i hallen för att coacha mina träningsungar under tävlingen, SEN bär det av till Stockholm för efterlängtade LIGHTS med min underbara Sofia! GAAAAH vad grymt det kommer att bli, men vill slå arrangörerna för att Dimitri Vegas endast får 1,5 h typ klockan 7. Sämst. Har också kommit på att jag tänker hundra gånger mer nu när jag inte har någon mobil okej jag har en men man kan bara ringa med den, knappt det asså). Intressant värre,