LIGHTS

publicerat i <3;
Hej på er, hela skolveckan är över och det är freeeeedag! 
Så skönt. Den här veckan har varit proppad känns det som, svenskaprov och massor träning. Idag skippade vi dock gymmet efter sista lektionen så jag har varit hos min man igen snabbis och bara myst eftersom vi inte ses förrän på söndag. 
 
Måndag bestod av lite skola, träning och så ett akutbesök och en spenderad natt med Sammy. Tisdag var GA-dag med tre träningspass plus barnträning, samt skönhetssömn hos Sammy. Onsdagen bjöd på ett morgondags, tre lektioner och så träning på kvällen. Och lite privat stök. 
 
Igår var det torsdag som spenderades i skolan, vi hade idrott i T1-hallen och jag försökte lära mig någon slags handvolt, läskigt men kul. Höll i barnträning och så köttade jag och Filip knappa två timmar på planen igår kväll. OCH, imorse tog jag sovmorgon, sov 9 timmar och haft ett par lektioner. Skön dag, och så lite jobb på det.
 
Kom hem nyss, har beställt lite gott hälsosnacks (hehe) och ska smälla i mig fyra chokladmuffins till. Imorgon är det ett snabbesök i hallen för att coacha mina träningsungar under tävlingen, SEN bär det av till Stockholm för efterlängtade LIGHTS med min underbara Sofia! GAAAAH vad grymt det kommer att bli, men vill slå arrangörerna för att Dimitri Vegas endast får 1,5 h typ klockan 7. Sämst. Har också kommit på att jag tänker hundra gånger mer nu när jag inte har någon mobil okej jag har en men man kan bara ringa med den, knappt det asså). Intressant värre, 

så jävla tacksam för svar

publicerat i <3;
Vad gör man när ens känslor sätter stopp för vad man egentligen vill säga? 
Vad gör man när allt dåligt händer med världens absolut sämsta timing? 
Och vaffan gör man när man har så ont av heartbreak att man varken kan sitta, ligga, stå, äta, sova eller fungera som man ska? 

DM

publicerat i <3;
Hej finisar. Det är söndag kväll och jag har mot alla odds haft världens underbaraste helg.
Lördag turned out great. En vinst i singel klockan 12, en vinst till och så singelfinalen med många åskådare och en Malin som segrade i två raka set. Hur lycklig som helst. Dock blev det inte vinst i DDB men en andraplats. Att få kalla sig Distriktmästare är banne mig inte fy skam.
 
Direkt åkte jag till min saknade pojkvän och så har vi haft en sån där söndag vi alltid hade "förr" men som inte har blivit av på många veckor, nästan månader. Så idag är jag sådär överöst med kärlek och ler åt det mesta. Och så har jag fått sova ut när hurt-Sammy drog och tränade imorse. Så himla skönt.
Imorgon är det ny vecka. Det är svenskaprov och LIGHTS, lite eftersläntande skolarbete och så massor träning som gäller. Brumbrum. Hoppas allt är bra med er förresten ♥