alltså, vet allvarligt inte vad jag ska ha för äckelrubrik

publicerat i

Hej på er!
Det är torsdag. Sablans vad jag är snurrig nu för tiden. Vet knappt vilken dag det är.
Igår åkte jag till Sammy. Vi tog världens längsta bad och myste rätt så rejält innan vi somnade lite för sent. Är så glad att jag har honom. Idag har jag haft två lektioner, checkat av muntliga NP i engelska och hängt med Sofia och Jasmin. Mina finisar.

Äsch. Vi hörs.

biologiprov och regn

publicerat i

Jäklar vad jag somnade i måndags. Sov 11 timmar. Tisdagen var seg, men en lång sovmorgon, ett fint betyg i fotokursen och bra väder gjorde mig lite gladare. Mådde rätt piss på kvällen men pluggade sönder ändå. Provet gjorde jag för någon timme sen. Det gick inte världsbäst med tanke på att det var tre frågor och jag kunde ingen perfekt. Så ah. Idag ska jag dega, smälla i mig en påse chips och hoppas på att vädret blir bättre. Tänkte igår att jag skulle plugga igår, skriva provet och dra ut på en sjuhelvetes pw när jag kom hem, men icke. Vädret hatar mig, så i helgen åker jag och mamsi och fixar gymkort.

Äh fan jag har inga bilder. Nu ska jag äta chips, skriva lite handlarlista och slå på en film.

Tre jäkla skolveckor kvaaaar

publicerat i

Hej!

Sen sist vi hördes så har inte mycket hänt. Jag åkte till Sammy igår och vi hade världens mysigaste kväll. Tre månader tillsammans igår. Tiden går grymt långsamt. Imorse vaknade jag av att jag drömde en mardröm, mindre kul när det flyger knivar och grejer, så jag vaknade alldeles stirrig och kröp ihop i fosterställning. Tur då att jag har min grapp som kan ligga och hålla om mig.

Idag har jag haft en lektion. EN. Grymt skönt. Åt lunch hemma, degade i flera timmar, bakade och åt upp all smet (blev två muffins haha...), tog en pw och var förbi Sammy en stund. Sen kom mamsi och hämtade mig och tusen grejer hos pappa och så åkte vi till Berg. Ska vara här ett par veckor nu!

Nu blir det en dusch, lite mat, en snabb tupplur och sen hard work work hela kvällen. Bara tre skolveckor kvar nu! Det klarar vi grapps!!!!

Fyra bilder från den gångna helgen, från bästa Linns blogg!