påskbord nummer tre

publicerat i

Jäklar vad solen skiner!! Man blir så glad.. underbart. Igår tog jag den där promenaden, till stan och tillbaka med en liten twist, så en mil knatade jag. Sköööönt. Kvällen spenderade vi sedan i soffan med film och godis, och sedan somnade vi tidigt och sov som två stockar fram tills klockan tio. Det. Var. Så. Jäkla. Skönt.

Just nu är jag hemma i Berg, äter supersen frukost och ska packa mina grejor för så jag kan bo där nån månad. Sen åker jag och grabben till pappa för att äta ännu mer påskbord. Hjäääälp kommer dö av all denna mat.
Förresten var det påskafton igår. Väl? Idag är det påskdagen. Tror jag.

påskdagen

publicerat i

Visst är det påskdagen idag? Jag tror det. Idag mår jag bättre. Hade en skitnatt rent ut sagt. Vaknade imorse med nattens mardrömmar i huvudet, kvällens problem oroligt dunkandes i bröstet och en fet jävla ångest om vad som skulle kunna blivit något det inte borde. Eller typ. Ni fattar.

Men men. Just nu sitter jag hos pappa. Matkoma. Har ätit påskbord med Sammys familj, gott var det och imorgon blir det påskens tredje påskbord. Nu tänkte jag, om magen min klarar av det, gå ut på en långpromenad innan grabben kommer tillbaka från hockeyn. Håller alla tummar jag har för att LHC vinner så Sammy är på bra humör ikväll, så jag kan få lite gött sällskap.

tack gullet

publicerat i

Mår för tillfället rätt bajs. Kul och sådär.