tidig morgon

publicerat i <3;

Tjuuu.

Idag har jag varit hos tandläkaren (07.45, vilken jävla tid), åkt buss, varit hos pappa, köpt upp alla mina pengar, degat i sägen, åkt longboard med Linn och ätit frukost två gånger.
Har hunnit med sisådär 40 minuters intervalllöpning i duggregnet, för mycket lyftande med äckelvikter (stackars mina obefintliga biceps som inte ens kan curla 7 kg....), middag, HIMYM och ett badmintonpass. Nu ska jag käka hundra kilo köttfärslimpa och sen till dagens dilemma; Sims eller HIMYM resten av kvällen? Ilands-problem, ja tack.

IMOOOOORGON åker jag och Sammy till Stockholm.
Jag. Hoppas. Det. Slutar. Regna.
Fastän regn är aningen mysigt.

👇 Lika som bär, jag och Justin Bäjbääär (+longboard,eld,linköpingbynight,instmalin)

despicable me dos

publicerat i <3;
Hej kompisar!
 
Kom hem för en stund sedan, sitter i bäddsoffan här nere och min mage kurrar. Sitter och kikar igenom arkivet och HAHAHAHA, jag orkar inte med mig själv. Hur kan någon vilja befinna sig inom en tio meters radie från mig? Hemsk människa. Ung och dum. Är jag nog fortfarande, men förhoppningsvis går det åt rätt håll åtminstone. Slog mig också hur jäkla självupptagen man verkar vara bara för att man (jag) har en blogg. Vet inte riktigt vad jag tycker om det.
 
Har haft ett par fina dagar. Sofia har varit här och lyst upp det till trots halvkassa vädret.
Måndag till onsdag och vi har grillat vid kanalen, pratat igen allt vi missat, dampat sönder vid slusstrappans stenplattor, myst på en dagg-blöt filt, sett Trassel, sovit, spelat kubb, solat, varit på stan, spelat badminton (Sofia tog fula kort på sig själv), ätit flera kilo frukost och sovit alldeles för lite.
 
Idag åkte hon hem, och sedan dess har jag swagat runt på min nya bräda, städat som ett as, varit i Linghem med en drös fina människor, kastat bil med Affeboy (hahah Sofia smsade mig precis och skrev att jag skrev bil istället för pil... haha jisses, fett starka är vi), sprungit i 100km/h till tåget, sett Dumma Mej 2 på bio med två favvosar och skuttat hela vägen hem från bussen.
 
Imorgon (ja, torsdag nu ju) åker jag och min älskade Sammy till Stockholm för att spendera ett par dagar där. Bara han och jag. Det ska bli så härligt, och skönt, att få komma hemifrån och vara med min favvoperson i ett par dygn. Trots det kan jag inte låta bli att avundas alla jäklar som ska på Bråvalla, så jag håller tummarna för att Avicii bryter båda handlederna, regnet öser ner och toaletterna slutar funka.
Om 5 timmar och 41 minuter ska jag befinna mig hos äckeltandläkaren, så jag säger godnatt och vi höres och allt sånt. PUSS
 
 
 

Dagar att se fram emot

publicerat i <3;

Spenderade ett par timmar hos pappa igår, åt alldeles för mycket fika och massor tacos. Knallade till Sammy och har varit där tills nu, fan att han ska jobba hela jävla tiden. Ursäkta språket. Har i alla fall en härlig helg att se fram emot, det blir inget Bråvalla för min del, FÖRMODLIGEN, utan jag och Sammy ska ta en tredagarstripp till huvudstaden.

Ikväll kommer Sofia!!! SÅ BÄST! Saknat henne som tusan. Hon ska vara här ett par dagar, som vi ska fylla med skitsnack, kanalhäng och badminton. BOOJA.

Nu ska jag knalla till affären och köpa kyckling. Äta den ska jag sen och sen blir det HIMYM, lite datorarbete och träning! NÄJZ

Lååångbrädan här nedan ska bli miiiin ikväll. Hm.