öland

publicerat i <3;

Är på Öland!
Det är så sjukt fint här. Mysigt och härligt är det också och det gör inte så mycket att vädret inte är sådär kalasbra.
Det enda som på riktigt suger är att Sammy gick upp ur sängen och lämnade mig ensam här. Den är så skön att jag skulle kunna ligga här hela dagen.

regn

publicerat i <3;

Idag matchar mitt humör vädret. Det regnar, åskar och mullrar. Så ni fattar.
Är mest trött på att mina föräldrar är lika smarta, omtänksamma och förstående som två överkokta potatisar.

Ikväll åker jag till Sammy för att sova där. Imorgon bitti åker vi till Öland och det kunde inte ha kommit mer lägligt.

regn och rusk

publicerat i <3;

Börjar bli standard att blogga allt mer sällan. Woop. I alla fall så REGNAR det för första gången på hundra år; åskar och blixtrar gör det också och det är rätt mys.

Igår var det VARMT. Spenderade dagen hos Sammy innan vi åkte till Smultronstället med Emil, Sofie, Zaid och Jacob. FAN VA GOTT. Och så mättande. Vi åkte hem till Jacob och spenderade resten av kvällen med tacos, fotboll, en biltur och diskande för min del (höhö). Sammy och jag blev dumpade hemma hos honom och spelade vändtia och blåste såpbubblor i sängen och somnade nog rätt sent, för idag var vi trötta. Sammy drog till jobbet och jag åkte till stan, träffade mamma och handlade presenter. Har besök av min morbror för tillfället, så jag grabbade tag i vovven och mötte upp Linn och Josse för en promenad. Ikväll ska jag träffa mina tjejer och om två fjuttiga dagar åker jag och bästa till Öland.