tjabba

publicerat i <3;
 
Idag skriver jag. Allt. För jag kan inte prata. Inte äta. Inte svälja. Får fram ljud som låter en blandning av Voldemort i sina värsta dagar och en Tyrannosaurus Rex som spyr upp resterna av dess middag. Inte så kul med andra ord.
 
Jag är ashungrig. Så jag tänkte äta. Annars så mår jag toppen, myser i sängen min och läser boken om IBRAAAAA. Åh så bra den är. Hej ge mig min röst tillbaka. Nu ska jag göra varmchoklad och leta efter glass.
Vi höres

tisdag i snö, slask och regn

publicerat i

Tisdag. Träning avklarad och jag sitter på bussen. Snart hos pappa. Druckit mjölk och ätit russin har jag gjort! Ska börja gilla mjölk så jag plågar mig själv med några deciliter varje dag, om jag kommer ihåg.

Hur eller hur. Har haft en slapp och skön dag, ett par lektioner och ett asbra betyg på matteprovet. Fick sluta tidigt på IV och hann vara hemma EN HEL TIMME innan jag fick springa till bussen som skulle ta mig till träningen. Som i sig gick bra, hann spela fyra svettiga set och hoppa hopprep. Tappade bort det för ett tag sen men idag hittade jag det! LYCKA. Är det någon där ute som vill bränna kalorier så får ni ett tips här: hoppa hopprep. 1 minuts dubbelhoppshoppande bränner 26 kcal, kaosmycket! 16 minuter så har man hoppat bort en cheese, haha.
Nog flummat, ha det så hörs vi gullisar.

Vecka 5

publicerat i

Ny vecka. Nya tag. Nytt hem. För nu. Är sedan några timmar tillbaka hos pappa och ska vara här några veckor. Så fort jag sätter fötterna innanför mitt rums tröskel börjar tankarna i huvudet snurra. Inreda. Det blir aldrig av. Jag vet bara att jag vill ha en ny säng, nya härliga mörklila gardiner och trasmattor på golvet. Och gråa kuddar med Musse Pigg på. Lila och grått ska det vara här inne.

Hursom. Helgen på Gransnäs har varit bra. Som alltid. Helgen bjöd på många "praise the lord!" och på lördag kväll introducerades Fido för oss. Kom Fido! Duuuuktig Fido! Åh nu kom Fido! HAHAHA JAG AVLIDER.

Imorgon är det tisdag. Träna. Jiiippi! Idag körde jag dubbelt. Tränade barnen och körde nästa träning också. I för liten tröja, strumpor med hål i och långa tights. Killarna på läktaren glodde. Shit va pin shit shit va pin. Härligaste låten haha! Men i alla fall.

Ligger i sängen. Ska smsa godnatt till en bamsebjörn och släcka lampan. Pussisar