hela livet var ett disco

publicerat i <3;
Hej på er! Det känns som det var ett tag sen sist.
Det kanske det inte var, egentligen.
 
Sen sist vi hördes här har mitt liv tagit en rätt stor vändning. Vändningen kom för två dagar sedan, typ. Den 26 februari rättare sagt. Det känns underbart. Jag är världens lyckligaste.Gör det hela lite lättare att ta sig genom. Synd för er att jag inte öppnar upp mitt hjärta och bah SLÄNGER UR MIG ALLT, men så är det.
 
Jag har också hunnit spendera över en vecka i Frankrike, Val Thorens, med skidor och festligheter. Världens bästa vecka, vilken följdes upp med sjukdomar hit och dit, vilket har lett till att jag nu ligger död hemma i min säng hos pappa och kikar på That '70s show. The Kooks spelas ur mina kassa datorhögtalare och min mage gör ont, jag har massor plugg och ska tävla i helgen. Jag har inte spelat badminton på två veckor och en dag. Jag dör av abstinens. Men inget spelar så stor roll dessa dagar, hela jag är en solstråle. Hur dåligt jag än mår fysiskt.
 
Ska posta lite bilder från France som ni ska få se. Och för att jag ska minnas. Det är ju mitt 18:onde levnadsår. Och jag kan numera säga att jag har varit i ett moln. Så himla fräsigt.
Så tills vidare, ha det gött. Let's LEVA LIVET