2013

publicerat i <3;
Årets sista dag. Om knappt åtta timmar är det 2014. Tänkte ta en titt tillbaka på det gångna året.
 
I år har så mycket bra hänt. Året har gått så fort. 2013 startade på en busshållsplats mitt i ingenstans, trodde det var ett tecken på att jag skulle vara lite lost det här året. Den 9 februari fyllde jag 18 år och spenderade min födelsedagshelg i en badmintonhall istället för på krogen. Det visar verkligen hur mycket badmintonen betyder för mig, och särskilt, har betytt under det här året. Jag har nästan tränat ihjäl mig under 2013, och det har gett utdelning. Nu är jag tillåten att kalla mig A-spelare i badminton. Det känns häftigt.
 
14 februari tog jag mitt pick och pack och åkte till Val Thorens med ungefär resten av Sveriges tonåringar för en veckas skidåkning, festande och sol. Måste varit en av årets bästa upplevelser, det var så otroligt häftigt och jag mådde så bra där nere. Dock saknade jag en person här hemma alldeles för mycket.
 
De 26 februari var jag sjuk, jag låg hemma i tre veckor efter hemkomsten från Val Thorens. Det var en tisdag och jag och Sammy hade träffats ett tag, 1,5 månad eller något sånt. Han var för bra för att vara sann och jag trodde aldrig att han skulle tycka om mig på det sättet. Men den 26 februari blev det vi. Sedan dess har vi hållt ihop, genom både bra tider och mindre bra tider. Och idag har vi varit tillsammans i 10 månader och 5 dagar. Vi har bråkat väldigt mycket och det är först nu vi börjar förstå varandra, vilket har resulterat i att vår nyförälskelse är helt sagolik för tillfället. Så jag har svävat på moln ända sedan i somras och hoppas jag får göra det ännu längre till.
 
Sommarlovet var härligt. Vad jag kommer ihåg hade vi trots allt rätt bra väder här i kalla Sverige. Mitt sommarlov bestod av en resa till England med en drös kompisar, en vecka på Gotland med Sammy och mamsi och så en vecka på Öland med Sammys familj (och Sammy..), Summerburst och lite Stockholmsresor, samt massor häng med mina tjejer.
Sommaren är alltid för kort, men i år var den lagom. När hösten kom kändes allt bra, jag kände mig redo. Och hösten har varit fantastisk. Först och främst var det n0llning, vi hade så jävla kul, hade snyggaste boverallerna och n0llorna och var världens bästa faddergrupp. Förgyllde verkligen höstens första skolveckor, men jag måste medge att det var rätt gött att ta av sig boverallen efter fyra veckors daglig användning.
 
Vi fick ingen riktig vinter i år. Mamma tyckte det var skönt så hon slapp skotta, men julkänslan försvann lite. Julen i år spenderades hos min mamma, min pappa och hos Sammy. På julafton körde vi en kombo som blev otroligt lyckad och på annandagen åkte jag till Sammy och spenderade ett par dagar där. Perfekt julledighet, vi vet verkligen hur man gör ingenting av dagarna. Min älskade pojkvän, du är så bra. Idag är det nyårsafton, och årets sista dag har spenderats på ett sånt där typiskt Malin-vis med ett träningspass, yoghurt och flingor, sudoku, dansdamp till skräpmusik, fotografering och målning av naglar. Nu saknar jag bara en puss av min man så är dagen komplett, men den får jag ju vid tolvslaget då vi skålar in det nya året.
 
Årets bästa stunder:
Nyårsafton (efter tolvslaget), min 18-årsdag, pulkabackesåkning i VT med Agnes, Snow Café och tavelramskvällarna i VT, min och Sammys första kyss, när jag och Josse kidnappade Linn på hennes födelsedag, Summerburst med Sara och SHM:s Don't You Worry Child över publikhavet, solnedgångarna på Öland då jag och Sammy kutade ner till vattnet för att hinna se, höstens första tävling och vinster, strövandet längs Londons gator, n0llningsperioden, A-klassningen i badminton och Lights med Sofia min vän.
 
Nu tänkte jag knäppa kvällens första och invänta världens bästa sällskap. Tänker återkomma med mina nyårslöften (som är två och jättefåniga) och sen är det nästan obligatoriskt att skriva ett "blicka-framåt-inlägg" när man har en blogg som är tusen år gammal. Tills dess, gott nytt år till er alla!

året lider mot sitt slut

publicerat i <3;
Alltså, har haft en så bra dag!!!! Har idag gått upp tidigt (halv elva, haha), åkt knappt 3+ mil för att testa en balklänning och den var PERFEKT. Helt underbar. Har således köpt den och har gått omkring resten av dagen med en fånsmalj i nyllet. Utöver det har jag tränat dryga 1,5 h och ätit nyårsmiddag med bror och moder, vi firar ju på olika håll imorgon.
 
Imorgon, mina vänner, är det nyåååårsafton och årets sista dag. Känns så konstigt och det här året har gått så fort. Så mycket har hänt i år, så jäkla mycket bra. 2013 har varit ett grymt år med mina ännu grymmare vänner. Det nya året firas in hos Jakob imorgon, tillsammans med två favvobrudar och pojkvännen. Kan inte bli bättre.
förra nyår var också rätt bra
 
 

jullov

publicerat i <3;
 
Det har gått en tag sen sist. Dagarna flyter mest förbi och jag är lite trött trots all sömn.
De senaste dagarna har jag slappat, slappat lite mer och slappat lite till.
 
På juldagen träffade jag min bästis, på annandagen var jag, Sara och Beccis i Norrköping och dog i vimlet på mellandagsrean, jag såg på mamsis kör i kyrkan och så åkte jag till min boo. Har sedan varit där i ett par dagar, sett på film, myst och sovit hur mycket som helst. Igår var jag och mamsi i Stockholm och hälsade på mormor, jag tog bussen hem och åkte till Lovisa och sedan tog vi en vända på krogen med lite fint folk.
 
Åkte till Sammy inatt och allt jag har gjort idag är att ha ätit frukost och myst med Sammyboo, samt sovit till kvart över tolv. Sköööööönt. Ikväll ska jag träna för första gången på fem dagar (hehehe) och sen titta på Harry Potter hela natten. Imorgon ska jag åka 20 mil för att prova balklänning och och och om två ynka dagar är det nyårsafton. Hur sjukt?