Ljungsbro marknad

publicerat i <3;

Hade en katastrofal dag igår. Allt jag rörde vid gick sönder, jag hade ett jobbigt samtal och massa skit hände hela tiden. Meeeen tack vare en drös UNDERBARA n0llor var jag glad framåt kvällen trots allt, och efter en öl med mina flickor var jag mer än tacksam över att få krypa till sängs med världens finaste.

Idaaaag har jag stått på Ljungsbro marknad och sålt lotter. Skitjobb men det måste göras, år efter år efter år. Sitter nu på bussen (som precis åkte, en sisådär 24 minuter för sent). Ikväll ska jag inte röra mig ur fläcken. Ska plantera min rumpa i sängen, skönt ja tack.

hashtag jag är lyckligare nu

publicerat i <3;

Svänger in här och bah HEEEJ!

Det är torsdag. Torsdag = träning. Har haft en härlig dag med idrott i skolan, Neger och president, lite GA (pepp!!!!), kycklingwok till lunch, långt hål och barnträning! Hann pussa på min grabb idag så jag väldigt glad.

Imorgon är det dags för n0llning igen! Ska bli sjukt roligt!! Ska möta upp mina tjejer efteråt, dricka öl (ah jag iaf för jag är boss) och äta nachos, för att sedan somna bredvid mitt hjärtegull. Åh fredag kom lite fortare. (Trots de endast 4h och 52 min som återstår)