dör

publicerat i

Påväg till Örebro. Idag är det allt eller inget som gäller. Håll tummarna för mig!

återställare

publicerat i <3;
Ni är så gulliga som kikar in på den här sketna bloggen trots att jag har varit frånvarande i över en vecka. Ska vi köra en rewind?
 
Söndagen spenderade jag hos Sammy. Dampade och gjorde säkert något vettigt. Kommer inte ihåg men han gjorde den där söndagen till en ångestfri sådan i vilket fall. 
Måndagen min spenderade jag i skolan. Dels i hallen för barnträning. Slutade tidigt och provade ut fadderdräkt, catjiiiing. Och så har jag för mig att det var väldigt soligt. 
I tisdags regnade det. Och jag cyklade till skolan. Tränade gjorde jag och åkte sedan buss till pappa med mitt proteinfluff. 
Onsdagen var blåsig. Som fan. Slutade tidigt och tog en traditionsenlig pw innan träningen. Det var soligt och varmt men jag höll på att blåsa bort. Träningsvärk hade jag också från tisdagens bänkstyrka, aj vad armhävningar är jobbigt. 
I torsdags var jag i skolan. Höll i barnträning och på kvällen var det KM. Lyckligtvis vann jag Seniorklass i Damsingel. Väldigt lättande.
Fredagen min bestod av lite skola, och en kväll hos pojken min. Vi åt äckligt god mat (orkar inte att hans pappa är bäst i världen på att tillaga kött av alla dess slag) och tog igen en massa smiskade tid tillsammans. Och så brummade jag till mamsi, för på lördag morgon åkte vi till Spånga för tävling. 
Jag spelade bra. Vann första vatten med 21-14, 21-14 mot tjejen som sedan tog hem segern. Vann också mot en dam som var rankad 4:a i V 45. Väldigt stolt. På söndagen fick jag stryk med 21-18, 24-22 mot en gammal elitspelare, min resa tog slut och summan av kardemumman så blev jag trea. Där rök också förmodligen pokalen i år IGEN. Tar 3 tradiga poäng till godo inför Örebro i helgen. MÅSTE vinna två matcher och en annan tjej måste då förlora minst en dubbelmatch. Jag är så jäkla nervös. Men fy satans vad jag ska kämpa hörrni! I går höll jag på att spy av utmattning och idag ligger jag hemma i sängen och dör. Gör jag inte det negrer nästa helg och förlorat, då hoppar jag från en bro typ. 
 
Jaja. Det var den gångna veckan. Min dator är hos papsi och blogg.se-appen funkar inte. Därav min frånvaro. nu tänkte jag och min feber gå och lägga oss. Imorgon väntar en dag i soffan. Orkar inte skola. Ska peppa lite Örebro och så åker jag till lite bättre trakter för att spendera några nätter hos Sammy. Saknar honom som en tok. Har pratat med honom konstant hela dagen, pratat i telefon i flera timmar men ÄNDÅ, ÄNDÅ, saknar jag honom. Hej kärlekskranke jävel.
 
Sådär. Sov gott löwsisar

väntpå dygnet fullkomligt

publicerat i

Vaknade kvart i fem. Eller 04.51 om vi ska vara såna. Jag somnade vid sju igår, och eftersom jag sov så lite natten innan väckte pappa mig inte. Så nu har jag sovit bort min ilska som istället har ersatts av västligt mycket ledsenhet och frustration efter alla samtal och sms Sammy skickade igår. Skulle sova där och pums jag somnar, det blir liksom inte så bra. Så fort han vaknar ska jag dit. Och så stannar jag där, så länge jag får, typ. Undrar hur förbannad han kommer vara först, hjälp.