q/a

publicerat i <3;
hur mycket väger du?

Väger mig så himla sällan (mamma har ingen våg...) så jag gick in på toan och vägde mig, bara för att kunna svara. 58 kilo väger jag! Utan kläder. Har dock börjat väga mig mer och mer, vill varken tappa vikt eller gå upp, så 58 kilo är lagom tycker jag (dock räknas jag som underviktig?!?!?!??!?!). Faktiskt är det så att när man varken tappar eller går upp i vikt är kroppen i energibalans, och DET om något tror jag är megaviktigt om man ska må bra. Särskilt när man bara vill byta fett mot muskler och bli bäbäbäbäbäbäbäbäbäbäst på badminton.

LIKE A BOSS

publicerat i <3;
Tjenixxxxxen! Söndag och sådär. Imorse blev det brakfrukost, en halvmils mysig promenad till pappas gamla lägenhet och runt. Efter det har jag varit själv hos pappa, tittat på Vem vet mest (känner mig som 70 år) och gjort ett försök att plugga. Sådär har det gått och jag ska ge mig på't igen. Annars? Har varit hos mamma och käkat, träffat broder och bakat kladdkaka. Det var SÅ SKÖNT att träffa Jocke, jag saknar honom ordentligt när han inte bor hemma längre.
 
NUU ska jag sörja SHM:s nederlaaaag som så många gånger förr, dansa, äta kladdkaka och smsa. Imorgon har jag 7 lektioner, slutar apsent och missar träningen. Jippi. Hatar måndagar.
still löwe this

återhämtningslördag

publicerat i

Slödag till max. Sov till två, åt frukost. Tittade lite på HP och nu är jag och mamsen i stan. Vi har sett Cockpit på bio och nu är vi på Aioli. Mummmmmaaaa