med bkompis

publicerat i

Natten spenderades med bkompis i hennes säng. 180 cm mäter den, alldeles för stor. Vi såg på Love Actually. Jag lyckades ploppa igen (magiskt!!!!) och när jag väcktes imorse hade Linn redan varit vaken i 2,5 timme, herregud. 7 km promenix på det, och nu ska jag strax tillbaka till henne. Ikväll? Ingen aning.

är på vift i stan

publicerat i

Knallar runt med Mumford & Sons i öronen. Har varit en sväng förbi skolan, sen blev det en vända på stan. Två linnen och ett nagellack rikare (som jag har petat på i veckor) traskar jag mot bussen hem. Ska käka lite, sen beger jag mig ut på en långpromenad i solen.

i ruskvädret

publicerat i <3;
Hej för andra gången idag! Jag är just hemkommen från träningen. När det är lov är det aldrig mycket folk, så på min träning var vi tre stycken. Efter det stannade jag på nästa träning och spelade, himla najs och kul att få snacka lite med Annemiek. Utöver detta har jag och Linn promenixat till Ljungsbro, jag har därmed klarat av mina 4 mil promenad i oktober. DUKTIG! Efter det så åt vi kaka och kikade på tv, och när hon gått hem åt jag GUDOMLIG lunch och sedan myste jag och HIMYM lite.
 
Imorgon ska jag plöja en mil om vädret tillåter. Jag ska också in till skolan för jag måste hämta min engelska. Kul att gå upp sju en lovdag. Jippi. Och nu ska jag redigera lite bilder och slänga upp på Facebook! PUSSEN
sjukt charmiga jag