star wars

publicerat i

Hemma!
Har idag överlevt ett kemiprov, hundra meter djup snö, lång väntan på bussjäveln samt en vääääldigt pinsam situation. Bra Malin!
I skolan fick vi bananchips. Gjorde min dag väldigt mycket bättre, och även det faktum att efter dagens medlemsvärvning har vi bara 64 medlemmar kvar innan vi är en majoritetskår! Så himla naaajs!

Ikväll ska jag krypa ner i sängen och titta på, som rubriken säger, Star Wars. Blev dock himla sugen på Trollkarlen från Oz. Jobbigt. Pest eller kolera liksom.

snö, bäver, hål och kemi

publicerat i <3;
 
Malin och sista-minuten-plugg funkar inte så bra. Jag hatar kemi 2. Fruktansvärt svårt.
Idag är det torsdag, snön låg kvar på marken imorse när jag vaknade (3 minuter efter min buss hade gått) och det gör den ännu. Dagen har involverat träning med barnen, två lektioner och en halvtimmes Bäver-spel med mina fina klasspojkar. Jag har väldans ont i handen för allt bankande, och lika ont i magen efter alla skrattattacker, men det var precis vad jag behövde idag. Och så vann jag ju också. Jag är oslagbar på Bäver.
 
Imorgon är det fredag. Min helg är förvånansvärt tom. Det enda inplanerade är tävling på söndag för barnen och en sväng till Ikea på lördag. Så jag har bunkrat upp med 400 gram Marabou och tänker kompsensera fettet med ett träningspass i helgen, då kvällens pass fick gå förlorat pga äääääckelpäckelkemin,
 
NU MINSANN ska jag plugga, göra lite fruktsallad och föna håret. PUSSAR

Snöiga Onsdag

publicerat i

Bra dag!!!!! SNÖSTORM, skolkatalogen är här, bra möte med styrelsen, sluta klockan tolv, fina kramar och SB-biljetter bokade. Ryggen gör typ inte ont så jag ska träna ikväll! Och nu ska jag sätta mig med plugget för jag har halvkursprov i kemi på fredag. Ojoj. Och faddrarnas bild i katalogen gör mig så GLAD