en onsdag

publicerat i <3;
Har precis ätit middag. Gott. PASTA ♥ Har kullerbyttat runt tomten och hjulat, det är bra att vara uppochner för då får man stabilitet i hjärnan... sägs det. Därför kullerbyttar min mamma också varje dag! Coolt som fan!

Idag har jag fått B på två NP i engelska, chock JA. Utöver det gick vårt muntliga NP i engelska bra, vi pratade om Big Brother hela tiden tills vår lärare sa "Ja, ni kanske ska gå vidare till nästa punkt, det är bara några få minuter kvar", hehe....

Ikväll ska jag mysa i min Ziperall och skriva ett samarbete (HAHAH humor). Det ska vara inne på fredag men imorgon ska jag löpa Blodomloppet med fyra flickor så då blir det inte mycket plugg. Hursom, vi hörs ju!!! Kyss

"för stunden"

publicerat i <3;
Har gjort äckelnationelal i kemi hela dagen. Fem saker kvar, sen slutar vi. Ångest och sådär. Nu är jag dödstrött och har varit det sen sju, dags att sova kanske och skjuta upp problemen en dag till. Japp, så blir det.

Framför ESC

publicerat i <3;

Tja kompisar!

Kikar på ESC och äter frukt. Gitt och halvkul, ikväll tar Loreen hem hela tävlingen! Lovar!

Imorgon blir det kaos, måste plugga massa. Har liksom förskjutit upp det så nu har jag massa att göra. First; kursprov i kemi på måndag. Därefter en jobbig samuppgift på vilken hela mitt betyg hänger på, skitjobbigt.

Nu! Se ryska tanter och heja på Loreen, hörs!!