ensam

publicerat i <3;
Mina två vänner har precis lämnat mig. Ska nu hoppa i säng och sova ungefär 7,5 timmar. Sen kör vi imorgon! Har ont i höger vad, vet inte vad som är knas. Det sträcker och har sig, hoppas det går att spela på imorrn bara.

PUSSAR.

Hemma

publicerat i <3;

Hej vänner. Sitter vid datorn med en fin, ny, vit iPhone i handen. Försöker vänja mig att ha ständig koll på allt, fräsigt och ovant.

Kom nyss hem från Jönköping, har tävlat. Eftersom jag är lite krasslig gick det inte sådär super men jag åkte lite snålskjuts vilket har resulterat i att jag spelar imorgon halv tio. Ännu en dag som börjar vid sex... Men kul! Tror jag har goda chanser att ta mig till final! Nu ska jag slå en pling till mamsen, papsen, Linn och pojkvännen. Hörs ikväll!

 

sjuk och snurrig

publicerat i <3;
Har sovit tills nu. Dör lite. Har drömt helt åt pipsvängen drömmar, har ätit kinamat på Monki och rullat ner för en backe för att komma dit, bott i kollektiv, hoppat ner för tusentals femmetershopp, träffat en kille kramat honom och sagt hejdå för han skulle dansa bal, och Charrre har sålt en Kent-biljett för 950 kronor när dom fanns kvar på Ticnet för 650. Och sådär fortsatte det. Huvudet snurrar lite.

Ska tävla imorgon och uppstigning klockan sex. Vet inte om jag orkar. Utöver det dricker jag oboy. Ska kika lite That '70s, pilla lite på sakerna som landade i brevlådan idag och försöka bli normal. Hehe.