lördag

publicerat i <3;
Idag är det lördag. Trodde det var fredag. Hepphepp. Idag har jag suttit i solen, läst HP och myst med mamma. Tagit en sväng förbi gymmet och konstaterat att imorgon vid denna tid har jag varit på gymmet 5 dagar denna vecka. Insane!

Imorgon är det söndag, det vankas dåligt väder. Helg = inga planer vilket betyder att jag nog kommer sy om min skjorta och ta det lugnt. På måndag ska jag träffa Andreas och någonstans därimellan ska jag och friends på bio. Och imorgon åker jag till pappa! Ska bli mys att träffa honom igen och bo där nån vecka innan jag åker till Gotland.

bääzthääzt

publicerat i <3;
Om 39 dagar åker jag till Mallorca. Skit pommes! Det ska bli sjukt härligt. Längtar efter de tidiga mornarna då man kan promenera längs stranden i soluppgången, jag längtar efter alla fina fotoobjekt och jag längtar efter att få komma bort.

Men. Än så länge är jag inte där. Jag är i Berg, och det duger rätt bra. Idag har jag träffat Josse och Linn, varit på Jennys och ätit glass. Sedan har jag och Linn tagit en promenix för att sedan sätta oss vid kanalen på filt för att äta jordgubbar med nutella och spela Brändi Dog. Sen kom jag hem, åt mat och cyklade till gymmet. Hade äckligt mycket energi och tränade hårt i två timmar, sen cyklade jag glatt hem och sjöng hela vägen, haha..

och så sitter man här och säger att man inte har tid att blogga

publicerat i <3;
Men sÅ är det inte. Har inte startat datorn på tre dagar bara, och appen funkar fortfarande inte. Dagen har tillbringats i solen. Sov fyra timmar natten till igår, hemskt. Jag , Linn och Josse vaknade vid åtta, en vända runt kanalen efter frukosten och sedan en heldag i solen. Som jag har längtat efter solen. Efter en mysig grillkväll vid slussarna med fina vänner ska jag och Harry hoppa i säng. Ska minsann sova mer än 4 timmar inatt. Och imorrn: mer sol. Löwely.