SPASMER

publicerat i <3;
bloggen ser ju helt mindfucked ut, vet inte vilket knas som spökar. fixar det när jag kommer heeem

årets första dopp

publicerat i <3;
Hallojsan. Just nu är läget såhär: sitter nyduschad i soffan, varvar OS med HIMYM och ser fram emot morgondagen. För fjärde året i rad blir det Allsång på Skansen, i år med Becca och Sara. De tidigare åren har det varit jag och Becca två år i rad, och förra året var jag där med Anders. MEN vadsom, ska bli himla skönt att komma iväg.
 
Idag har jag powerwalkat med min onda högerfot, badat i kanalen, sett HIMYM, ätit tacos och hängt med Sara och Becca vid kanalen. NU ska jag äta lite yoghurt och sen blir det nog sängen. Hoppas att jag somnar innan halv tre.. hehe.
en bild från... tidigare i somras. när? no idea. JO. glassätning.

KENT 27/7-12

publicerat i <3;

"Kan du inte berätta lite om konserten? Vilka låtar spelades? Vilka låtar var bäst? Ska på konserten i Malmö i augusti! Kram"


JO SÅKLART. Måste säga att konserten var typ magisk, rakt igenom. Låtarna som spelades kan du hitta här [LÅTLISTA KENT NORRKÖPING], men överlag en görbra blandning mellan gammalt och nytt, fint och somrigt. 747, Ingenting, Utan dina andetag och Musik non stop var de älsta. Typ.

 

Sen spelade Klåparen, 400 slag och Mannen i den vita hatten. Klåparen var MAGISK, älskar den låten. Sen spelades flera låtar från seaste albumet, av vilka jag tyckte Jag ser dig gjorde sig allra bäst live eftersom refrängen är så mysig och alla sjöng med. Utöver det var Skisser för sommaren och 999 de bästa allsångslåtarna, otoppbara. Annars, som alltid, Mannen i den vita hatten i slutet med konfettiregnet, helt magiskt! ÅHH vill tillbaka.

 

I dagens Corren var det en recension på konserten. Har man sett Kent en gång kan man tro att en andra konsert är likadan, skrev skrivaren. Men icke. Min senaste Kent-konsert gick jag på för hundra år sen. Med Matilda, precis i början då jag börjat lyssna på Kent. Då hade Röd precis släppts och låtar som Töntarna spelades. Lite hårt sådär i början av mars. Men inte i fredags, det var ju sommarväder och två sommarplattor senare. Stor skillnad.