E.L.F.

publicerat i <3;
Här kompisar, har ni tre av mockafjomparna jag köpte från E.L.F. Tänkte att det skulle vara kul att se. Resten kommer upp under veckan (tidsbrist som vanligt)... vi kör. Dessa tre mojsar kostade alal cirkus 37 kronor styck. KAP SÄGER JAG BARA.

Allt. Två nagellack, ett neutraliseringspuder, läppstift, duoögonskugga, tre borstar, oil blotting sheets och en eyeliner.


Här har vi neutraliseringspudret. Fyra olika färger med en stor spegel inuti. Testade det idag och det passade super för mig, neutraliserade allt rött i ansiktet PLUS att det höll sig matt fram till klockan två. SCORE! Dock inget att bättra på under dagen eftersom färgen håller i sig så pass bra.


Cool eyeliner. Jag har aldrig använt eyeliner utan har kört på kajal när jag orkat. Färgen är galet svart, eyeliner sitter grymt bra när den väl är på och den är typ omöjlig att få bort... Borsten man får med är lite för bred tycker jag, men vill man ha en tjock rand är den ju superbra.


Ett läppstift i färgen "Party Pink". Mamsen har ett från Nivea i exakt samma nyans, och det är så neutralt och fint att jag inte kunde låta bli. Blir sådär fräscht rosa på, men mina läppar har nästan samma färg som läppstiftet så det är perfekt till vardags! Torkar inte heller ut, och vad jag har märkt så sitter färgen bra.