E.L.F.

publicerat i <3;
Här kompisar, har ni tre av mockafjomparna jag köpte från E.L.F. Tänkte att det skulle vara kul att se. Resten kommer upp under veckan (tidsbrist som vanligt)... vi kör. Dessa tre mojsar kostade alal cirkus 37 kronor styck. KAP SÄGER JAG BARA.

Allt. Två nagellack, ett neutraliseringspuder, läppstift, duoögonskugga, tre borstar, oil blotting sheets och en eyeliner.


Här har vi neutraliseringspudret. Fyra olika färger med en stor spegel inuti. Testade det idag och det passade super för mig, neutraliserade allt rött i ansiktet PLUS att det höll sig matt fram till klockan två. SCORE! Dock inget att bättra på under dagen eftersom färgen håller i sig så pass bra.


Cool eyeliner. Jag har aldrig använt eyeliner utan har kört på kajal när jag orkat. Färgen är galet svart, eyeliner sitter grymt bra när den väl är på och den är typ omöjlig att få bort... Borsten man får med är lite för bred tycker jag, men vill man ha en tjock rand är den ju superbra.


Ett läppstift i färgen "Party Pink". Mamsen har ett från Nivea i exakt samma nyans, och det är så neutralt och fint att jag inte kunde låta bli. Blir sådär fräscht rosa på, men mina läppar har nästan samma färg som läppstiftet så det är perfekt till vardags! Torkar inte heller ut, och vad jag har märkt så sitter färgen bra.

klackarna i taket

publicerat i <3;
Tisdag idag!! Måste säga att denna dag har varit suuuuuperbra! Har haft biologi, kemi, matte och fysik plus en lång lunch. Efter skolan hade jag SYV-möte och redde ut lite grejer om mina IV-val och programfördjupning. Förhoppningsvis kan vi tvista till det så jag slipper läsa en extrakurs... Om det vore så väl.

Ikväll har jag tränat en grupp uppe i hallen här i Berg. Ungdomarna jag tränade var lite äldre än jag brukar träna, 13 år, så det var megakul! Brände den där chokladmuffinsen under evighetsstafetten... haha!

Om nån timme slänger jag upp ett par bilder och lite text om E.L.F.-grejerna, kika in då kompisar!

trött måndag

publicerat i <3;
Idag är jag trött. Fått hem mina E.L.F.-grejer. Kul. Skulle vara lite mer entuasiatisk ifall jag var pigg och glad. Har haft en lång dag i skolan, men badmintonen gick super. Tappade bort mina nycklar och var kaos i huvudet i nån timme. Nu har jag kommit ner i varv och har precis slagit en pling till pojkvännen.

Imorgon slutar jag två, sen ska jag på SYV-möte och efter det åker jag och tränar barn i hallen. Det blir bra nog.

jag och söndagskompisen billy ♥