fyra till från sportlovet

publicerat i <3;
Hej vänner. Tisdag idag och jag har inte varit i skolan så värst mycket. Fick lite mentalt psykbryt imorse och låg i soffan hela förmiddagen. Vid tolvtiden knallade jag till bussen och tog mig igenom en fysiklektion och ett gympapass. Pappa och jag åkte och fikade supersnabbt, sen åkte jag och tränade ungar här i Berg. Skitkul.

Nu mår jag mycket bättre och innan jag hoppar in i duschen ska jag avverka lite skolarbete. Sen blir det tidig sänggång för att inte riskera ytterligare ett psykbryt imorgon.

utan kläder

publicerat i <3;
Idag har jag blivit överröst med komplimanger (lustigt??) så när jag kom till badmintonen var jag på bravisimohumör. Hade glömt mina träningskläder hemma, HEJ SKITSURT. Känns som man är mycket mindre deltagande då.. usch det gillas inte. Kommer alltid hem och känner att jag inte lärt barnen något då, det är så jävla tråkigt!! Kompenserar det med att komma på lite roliga övningar här hemma istället.

Ikväll ska jag lyssna på Axel Algmarks låt Kyss mig från Melodifestivalen. Det skriker Håkan om låten så det gillar jag massvis. Puffpussen på er

och fyra till från la kläpp

menshejhåå

publicerat i <3;
Tjenixen. Godmorgon och sådär. DET ÄR VÅR UTE!!! Idag är jag seg, har mensvärk, äter godis i sängen, pratar med pojkvän i telefon och gungar i vårsolen. Strax ska jag ut på en promenix med bkompisen och sen tänker jag dega hela eftermiddagen. Imorgon är det måndag och jag ska träna barnen, gud vad jag har saknat dom den här veckan! Det blir konstigt tomt när man inte tränar badminton på en vecka...

tre från kläppen