fyra från dopparedan

publicerat i <3;
Hej mina vänner!
Klockan är 18.00, det är mörkt ute. Jag har gått på en långpromenad idag. Tanken var att det skulle bli en kick ass-powerwalk men det var så jäkla halt längs kanalen att man fick trippa fram, ändå lyckades jag ramla och faceplanta två gånger inom loppet av en minut eller två. HAHA.
 
Ikväll ska jag städa rummet mitt. Imorgon åker jag till pappa, möter upp en vän lite snabbt och sedan är det nyårsförberedelser! Mat ska inhandlas, smink ska på och kompisarna ska komma hem till mig. Ojä. Sen vet vi inte vart vi tar vägen, men vi r allihopa snygga och singlar så det blir bra vilket som.
 
Här har ni några bilder ifrån vår allas älskade JULAFTON

NYÅRSKAOS

publicerat i <3;
Hej hej det årliga nyårskaoset! Idag kommer jag spendera årets TYP sista dag hemma. Planera nyår, hitta kläder att ha på mig, skriva handlarlista och städa massvis. Imorgon är det nyårsafton. Med middag med tjejerna och sen nån sjuk fest blir det en bra start på 2013, antar jag. Det brukar ju bli det. Alltså bra början på nytt år, inte 2013...

välkomnar 2013 med JÄVLIGT ÖPPNA ARMAR

publicerat i <3;
Sjukt jävla bra avslut på detta år. 
Sleep over med bästisarna, skridskor med fina tjejerna och två p12or som hette CARL och återträff med gamla klassen. (Så NO att dricka Loka, leka blindbock och cpdansa till Danny i ett hörn av judolokalen med en blinkande mobillampa.) Den här dagen tar många pris helt enkelt. Nu kommer jag sakna våra fina no-pojkar på tolvslaget när man istället står och skålar i skumpa med... en teknikare. Eller två. Strunt samma. 
 
Och jag har inga bilder. Vaaaaffaaaaan
Och! Inlägget på typ tre rader där nere skulle publicerats för typ en månad sen. Tusan kom det upp nu för? Aja.