fredag i'm in love

publicerat i <3;
 
Hellu finisar, det är fredag och det är så himla skönt. Idag har jag haft sovmorgon, kemilabb, 20 minuter matte, ett möte, byte av IV till fotografering (sov på saken) och en eftermiddag i ett naturreservat letandes efter vattendjur och annat skoj. Har även varit på Ikano (hej svensk) och köpt nya springskor samt en knallblå sport-bh.
 
Och!!! Jag klarade en fem dagar utan godis/chips/kakor/bakverk/whatsoever! Har ätit lite chips med dipp ikväll (sjukt gott!!!) och tre chokladrutor, sen orkade min mage inte mer. Märkligt hur fort man kan "avvänja" sig. Dagens konstigaste förresten. Gick på bussen, slumpad låt - Norlie & KKV, och på bussen mittemot sitter två killar,  KOPIOR av de två killarna fast några år yngre. Sjukt läskigt.
 
Jag tänkte dra på mig mina nya skor och ta världens långsammaste promenad i min ziperall, sen ska jag packa väskan och hoppa i säng tidigt! Imorgon åker jag till Gransnäs!
 

vi hörs ikväll

publicerat i <3;
Tjenixen. Ska snart äta mat med mamsen och sedan åker jag till hallen för kvällens träningspass. Ska prata med Hasse och träna sönder mig. Imorgon är det fredag. Jag ska på exkursion på biologin och slutar sent. Och så kanske jag byter IV också. Vet inte. Blä.

första träningen

publicerat i <3;

Igår missade jag som sagt träningen men idag så! Roligaste jag gjort på hela veckan. Denna säsong väntar ungefär sex tävlingar och jag ska förmodligen börja spela B! Så härda coolt. Kommer ihåg när jag var 11 och sa "en dag vill jag också spela b och c istället för u13". Nu är jag där, och skit vad jag ska kämpa. För om två år är jag A-klassad. Det har jag bestämt.


Nåväl. Något annat. Skola ja! Slutade 12, var på ett långt möte med planering och brainstorming och kom hem halv fyra. Tog lite bilder och hann ta en skön powerwalk på cirka 4 km, snabbt och effektivt. Jag älskar mina onsdagar med tidiga dagar och sen träning, det blir som en dag ledigt mitt i veckan.


Imorgon har jag IV, en föreläsning på Katedral samt en lektion. Sen bär det av mot hallen för att träna ungar och sen hem en snackis innan jag åker tillbaka och tränar upp mig själv.


Resten av kvällen spenderar jag i duschen och i soffan. HIMYM och redigering av lite bilder jag tog idag.
Take care!