via min instagram

publicerat i <3;
Jag skrev ett fisinlägg igår men SÅKLART ville det inte komma upp. Men nu så!
Idag är det torsdag. Igår var det onsdag. En snabb summering: slutat halv elva, spenderat två timmar på Bikbok, köpt en bikini och ett par nya fina skor, ätit på Subway, vänt i Berg, hållit i säsongens sista träningen för säsongen, kramat alla hejdå, kramat Elin lite extra, åkt buss, ätit tacopaj och lyssnat på JB.

Idag har jag varit skolan, skrivit NP om BADMINTON, kommit hem vid tre och spenderat eftermiddagen gåendes i mina killerheels och checkat BB. Kom hem för 30 minuter sen. SISTA TRÄNINGEN. Lämnade över pokalen till Hasse. Min allra bästa vän. Saknar den fina vandringspokalen. JAG ÄR SÅ PEPP INFÖR HELGEN. NU JÄVLAR!!!!! Ska avreagera mig på den lilla kvicka bollen varenda gång den kommer i närheten. FANFANFAN och daaaance monkey daaance.

Nu ska jag sova. Imorgon är det en lång dag. Ska träffa min bästa vän imorgon och sedan tar vi en sväng förbi Ljungsbro om vi orkar.

TISDAG

publicerat i <3;
Idag är det tisdag. Hade ingen idrott så jag slutade vid två. Dock var det så att efter intervjun till styrelsen fick jag ett sms av ordförande i styrelsen som frågade om jag ville på ekonomi och avtalsbildning-kurs. Hoppade på det och föreläsningen hölls av en kille som gick ut Berzan förra året. Träffade även August där som är kassör i Klaras styrelse. Väldigt lärande var det i alla fall.

Efter det knallade jag in mot stan. Det var fint väder. Jag pratade med Linn i telefon. Jag saknar henne. Sen träffade jag Patrik på stan och smidde lite planer om Valborg, varpå jag mötte Matilda och Desse och pratade lite. Hem till pappa kom jag runt sex, sen åt vi och börja flytta in hela vardagsrummet i mitt rum. Golvet ska läggas om så jag ska sova i källaren resten av veckan.

Imorgon är det onsdag, badminton. Behöver det nu. I helgen ska jag tävla. Har skrivit in i kalendern "VINN SKITEN!!!" Vinner jag tävlingen får jag behålla vandringspokalen ett år till. Det skulle vara så bra för mig. Ska kämpa till jag spottar blod. Seriöst.

Ni får ursäkta all denna text. Behöver skriva av mig.

Tre små

publicerat i <3;

Hej vänner. Måndag! Idag har jag varit i skolan, ätit chicken nuggets, avverkat ett kemiprov (det gick förundransvärt bra!), tränat barnen och haft ett muntligt spanskamojs.

Ikväll ska jag kika på bb och chilla. Imorgon slutar jag vid fyra och om jag orkar ska jag ta en runda på stan med en vän. Ska även på en intervju med elevkårstyrelsen, är lite nervös (treor... läskiga ju...). Nu tänkte jag hoppa in i duschen innan jag dyker ner i fotöljen med mina bubbliz!! Hejsvejs!