en rutig skjorta i dumburken

publicerat i <3;

Hej fellas. Tror inte jag mår lika superpiss längre. Spydde tydligen igår så det har släppt lite. Magen tränar jag i alla fall under mina hostattacker och hjärnbitarna får jag genom att tvinga min själv att hålla balansen och inte falla omkull.

Sitter och tittar på Idol i soffan jag har tillbringat en vecka i nu. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva längre förutom att livet suger mestadels och att min finaste ägodel inte ligger i sin kameraväska ännu. Verkligen en kraftansträngning det här, grattis droger, ni funkar. Hostmedicin med morfin är en cool medicin må jag säga.

historia på mvg-nivå

publicerat i <3;
hej jag heter malin och jag har fettigt hår och jag är sjuk och nu borde jag dricka mer te för jag typ hostar hela tiden och jag borde äta typ en rostis för jag hungrar ihjäl och harry potter-film borde jag se på för det älskar jag och hej

tumme neeeeeeeeeer

publicerat i <3;
Yepp, fortfarande bajs. Så bajs att jag var tvungen att lägga på telefonen när grabbet ringde för jag hostade hela tiden. Hursom. Jag hatar att vara sjuk. Har skidstrumpor på mig och fryser ändå arslet av mig. INTE OK.

HEY, vi slår till med en bild för att liva upp stämningen osv.