everybody say fuck yeah

publicerat i <3;
Full fräs i lådan och grejer. Hos pappa. Har tränat barnen i dag, sovit till ett, fått panik för klockan gick en timme för tidigt och så vidare. Imorgon ska jag till polisen, packa mina stuff, åka till mamma och spendera natten hos Erika med några hyfsade kompizzzar. På onsdag har jag träningen gånger tre och ja, det blir nog bra. Pöjket ska jag också träffa och på fredag är rätt helbokad, gooosh. 

Igår träffade jag mina käraste förredettare hos Matte. Fint hus har han. Saftkalas för hela slanten med bullar och kakor och ballonger och fyrverkerier (hehe) och en del inte lika nyttiga grejer. HURSOM. Kom hem tillslut och slocknade. På det hela taget, väldigt bra kväll.

Ska ladda ner en mysig film nu och gå och lägga mig (hehe). Godnatt från TOMPAPÖJKET och mig.

let's freak out because that's the only way to get rid of it

publicerat i <3;

ph; we♥it

Hejsan.
Igår tävlade jag. Spelade 1) apdåligt och 2) bra. Slutresultat: sådär.
Elin gick till semi så jag stannade kvar och kollade, sen brummade vi hemåt. Sen spenderade jag hela eftermiddagen/kvällen att titta på almost hela säongen av That '70s. När klockan slog två gammal tid var alla avsnitt i hela serien, plus the Finale, slut och jag hade gråtit ner min enorma rödrutiga handduk. Det var lite för sorgligt. Jag andas fortfarande That '70s, det är asjobbigt för jag vill också hoppa från ett vattentorn, sno Fatso the Clown och röka på i en skabbig källare. Nevars.

När klockan är runt 1800 ska jag befinna mig i Lambohov för saftkalas. Sen vet jag inte riktigt vart jag ska sova en det löser sig. Imorgon har jag badminton vid fem och innan dess och efter dess är det måndag-som-borde-vara-skoldag-men-nu-är-det-lov, så vi får se vad som händer.

vinkelivink

publicerat i <3;
PANIK JA. Förlåt så mycket.
Sitter i Berg. Ska tävla imorgon, i Racketcenter och motivationen är inte på topp. Hursom. Idag har jag varit i skolan, gjort ett svenskaprov, haft en urmysig samlektion och fikat lite efter skolan. Bussade hem till papsen, Linn följde med och hon gillade golvvärmen i badrummet lika mycket som jag gör. Gött.

Nu ska jag slå på dagens sjätte That '70s-avsnitt och hoppa i säng. Imorgon åker jag till pappa IGEN efter tävlingen, sen på söndag ska jag på saftkalas i Lambohov.

SEN SÅ. JAG HAR JU LOV. GÖTT SOM FAAAEN. Dör lite varje gång jag tänker på det, såååå skönt.
Har tusen saker att göra men jag ska klämma in allt och lite till plus en hel del sömn också, jag antar att det blir mest nattaktivitet... ehm. Vända på dygnet sådär.


mrs charmerande