en väldigt fin månad

publicerat i <3;
Insåg just att jag har det så himla bra. Faktiskt. Är stolt över mig själv att jag lyckats ta avstånd från personer jag inte vill umgås med, det känns så rätt på något sätt. Jag saknar allt som var förr, men det är bättre som det är nu, det känns mer helt. Och med december imorgon, julklappslekar, fester, resor, nyårsfirande och en klass som jag börjar gilla riktigt riktigt mycket tror jag att jag kan våga sätta tilliten till och köra fullt race hela vägen in i mål.

Det var november. Det har varit en grym månad. Helt underbar egentligen. Nu kör vi december.


Har känt mig snygg i november. Här var det självförtroende och det är så bra!! Världens egoboost-månad har det varit, så himla peppande. Och jag ler med tänderna på kort, förtjänar en applåd pga skrotet i munnen sänker betyget ruskigt mycket.

sista november

publicerat i <3;
när jag blir större än jag är nu ska jag bli kär i väldigt unga pojkar som gör livet fint

mitt i prick

publicerat i <3;
Har läst ut andra Harry Potter-boken. Blir lycklig varje gång något fint händer, och man vill liksom inte sluta läsa. Det är konstigt att kunna bli lycklig, helt seriös lycklig, när det uppenbarar sig.

Idag har jag varit i skolan. Haft ett minigympapass när jag gick upp och ner för alla tusen trappor. Efter skolan var det lite julsånger med Glee-sektionen, duktiga var dom. Brummade till Ljungsbro med Josse och var i hallen i fyra timmar. Trött är jag nu efter roligaste övningarna, mycket backhand och 80 dips. Tjohej.

Imorgon slutar jag elva. Ska gå på jakt efter presenter till julklappsleken. Och nu ska jag duscha. Snabbt. För jag vill läsa HP.

jag är glad att tredje boken börjar nu och inte sjätte, skulle tjuta som en gris