PS. I love you

publicerat i <3;
Har precis pussat pojkvännen hejdå och sitter för tillfället i köket och luktar sommar. Att gå i blommig byxdress med conversen i ena handen och Anders hand i andra slår det mesta och jag är på bra humör efter ikväll. Vet dock inte om grabbet gör mig mest trött eller glad, femtio-femtio kanske. Bäst är han i alla fall.

Imorgon är det sista riktiga skoldagen i grundskolan för mig del, och det vaknas regn. På kvällen följer jag med mami och broder till Ikano för lite manchettknappsletande, bra ursäkt för jag vill kika lite i butikerna också.

NU ska jag hoppa in i duschen, skaffa mig ett usb och kanske bestämma vilken bok jag ska redovisa imorgon på svenskan. Planering jo tack jag vet, det är min starkaste sida.

PS (IGEN). Kan man sätta PS i rubriken? Ne va?

LÖK

publicerat i <3;
Han ont i huvudet för tillfället, det är för varmt ute. LÖKIGT. Dagen har varit varm, glassig och mest jobbig. VANN EN DAIM PÅ SPANSKAN och jag är värd mitt betyg ++++++. Förstår mig inte på alla lärares omdömen såhär sista terminen, alla måste fått en knäpp i huvudet och börja ge alla mer än dom förtjänar? Jaja. Ska knalla till bussen snart och möta upp min kära pojkvän, fin skit. Hörs någon gång.