Paint me a perfect picture and make sure you cross the line

publicerat i <3;
Sitter i all min ensamhet i köket och småsjunger och äter yoghurt. Idag är det torsdag, och vädret är fint. Inte soligt och varmt, men det har varit liiiite sol, halvkallt och blåsigt. Men det funkar!!! Vårkänslor. Det är april imorgon juuu!! (Vilket betyder en månad till sommarmånad... vilket betyder sommarlov... herregud)

Denna torsdag har bjudit på min spanskalärares livshistoria, en helt fuckad symaskin och illamående på svenskan. Torsdagar är bra, och Anders är fortfarande sjuk. Imorgon ska jag till honom efter skolan, och på kvällen knallar jag till Anna för lite vanligt... umgänge. Markus vill leka på stan innan såååå... jag får se. Fredagar är bra hursomhelst. Så det kan nog inte bli fel hur man än gör.


Två fina från we♥it.

Idag borde vara alla dagar, typ

publicerat i <3;
Onsdag. En fin dag idag. Fint väder, fin musik, fint sällskap och fint återseende med pojken min.
Efter två nationella i svenska och fysik satte jag mig med fina flickor på 12:ans buss påväg hem till en sjuk pojkvän i det avlägsna Lambohov. Tillbringade eftermiddagen där och nu är mina ögonlock om möjligt ännu tyngre än innan jag anlände till Anders. Jag är stolt över mig själv att jag icke somnade i hans säng.

Kom hem vrålhungrig för ett tag sen, mamma yttrade det klassiska "du blir mätt på kärlek istället för mat", vilket stämmer sådär underbart bra. Romantisk pojkvän var det här, om inte så är han det bästa livet gett mig. Men, jag vann en argumentation mot mami vilket innebar TACOS till middag.

Och nu ligger sista Twilight-boken och väntar på mig. Bäst.

Dos snygga från vårt spex

Sjukling

publicerat i <3;
Imorse förbjöd min mage mig från att gå till skolan. Har därför legat sängen fram till klockan ett och sovit. Har CYKLAT, fått i mig lite mat och läst ut min bok. Trehundra sidor. Jag som tänkte plugga idag. Nehe. Satans bra bok hursomhelst.
Om sådär en timme och trettio minuter ska jag befinna mig uppe i kära Vreta för att hålla i två träningar. Det känns sisådär med tanke på att varje gång jag flyttar på mig håller jag på att dö av att huvudet snurrar och att jag svettas ihjäl eller börjar hacka tänder. Lite kul sådär.
Borde klä på mig och börja beta av den där högen med skolböcker som behöver btas av. Men böckerna är i skolan så det känns inte så aktuellt.


Schleten chey hej