Som om ingen vill att det här någonsin ska ta sina sista andetag innan vi sätter igång med verkligheten igen

publicerat i <3;
Grillning, bad, mys och skratt bjöds det på ikväll och det tackar jag mina vänner för. Ovädret höll sig undan också, bockar och bugar för vädergudarna. Jag tappade en hamburgare i kanalen och den spydde ut fett i flera minuter, hög äckelvarning på det. Kvällen slutade med att jag och Josse stod utanför mitt hus och skrattade för mycket, ack ack så ont jag kommer ha i magen i morgon.

Vill tillägga att om jag får som jag vill har vårt hotell i Spanien TAKPOOL och +- 80 m till stranden. Gillar läget om det blir så. Plus i kanten för att första veckan i juli får bra väder och veckan därpå blir bajs. HA! Hur känns det nu ni som stannar hemma va?!?! Skadeglädje, ack så skoj.

Två bilder som är lika orörda som jag den senaste veckan. Haha, skämt åsido men NU SAKNAR JAG MIN POJKE.

SÅ FINT

publicerat i <3;
Fan vad det är kvavt och FAN VAD JAG MÅR BRA. Håller på att göra lite mat här hemma då Linn gav mig den uppgiften och lämnade mig. Vi har spenderat cirkus tre timmar åt Monopol, IGEN. Tror vi suttit med de där spelen sammanlagt tio timmar de senaste två, tre dagarna. En glass på Jennys hann vi med, en broöppning och ett konstaterande att det är juli imorgon och ingen av oss har badat i kanalen, fy skäms.
Och om lite drygt en timme ska jag bege mig mot kanalen för grillning med ett grymt gäng vänner. Såå.. det var nog allt om inte lite till.

Open up your eyes

publicerat i <3;
Ljuset i mitt rum gör att jag ser sjukt brun ut, det gillar jag mycket. Gamla Coldplay-skivor spelas i min uråldriga stereo och jag ska slå en pling till pappa för att se hur livet är på västkusten nu om dagarna. Därefter ska jag inta köket och snurra ihop något chokladigt innan sängen intas för film. Imorgon träffar jag mina favoriter och om mindre än två veckor åker jag och bkompis till Spanien tillsammans.

Life is good
helt enkelt.