Saade dansar

publicerat i <3;
Höhö, kände att jag skulle va snäll och låta er här få se klippet på Eric Saade när han repar inför Allsången. Skakar lite ibland men det var mycket folk bakom ;)/Sofia

Ett litet gästinlägg

publicerat i <3;
Hejsan!

Som ni vet så är Malin i Skåne på läger och har det säkert hur kul som helst! Så hon bad mig (Sofia) gästblogga lite då och då så att ni ändå får något att blogga om. Och jag skulle kunna lägga ut en massa galna bilder på Malin men jag fick ju inte vara dum så jag ska va snäll och inte lägga upp dom bilderna, haha.

Jaa, vad ska jag skriva om? Jag kan skriva om Malin!
Malin är en otrolig människa. Hon är galen, snäll, omtänksam, rolig och otroligt vacker!
Ni har säkert hört hur vi träffade varandra?! Det var ju den 3 januari 2009 i Mjölby. Lite för lättklädda i minusgrader och snö i väntan på Johan Palm. Sen dess har vi umgåtts. Och varje år brukar vi åka till Mjölby och fira. Det har blivit lite av en tradition. En vanlig dag så brukar vi ut och vara allmänt galna och skratta lite åt allt och inget. Vilket alltid är lika kul. 

Nu tycker jag att ni kan läsa min blogg. sofiasaiady.blogg.se. Just nu ligger det uppe lite bilder från Allsång på skansen, och ett videoklipp på när Eric Saade repar sin dans inför kvällen! Så kolla! Och jag bloggar lite mer senare.
Puss på er :*