Bestäm dig

publicerat i <3;
Lite spridda tankar såhär på kvällen

Har ont i munnen av min tandställning
Vill ha en stor kram av Becca
Borde göra bilden
Tycker om att bada
Saknar Linn
Har ont i magen
Börjar på gymnasievalsångest
Vill ha ytterligare en kram
Eller flera
Eller massor
Borde sova
Måste läsa bok
Borde inte tugga sönder min ljusgula tandborste

Hur fina? we♥it

Och snart, snart, snart, kommer nya bilder. Inspiration på ingång, väntar bara på ledig tid och solljus

Helger som denna

publicerat i <3;
Nej, jag har inte bloggat på några dagar.

För att uppdatera er.
I lördags åkte jag och pappa till staden. Jag sov länge och mötte upp honom där. Blev lite smått och gott innan vi till slut avnjöt (haha) en buffé på Ming Palace. Därefter vände vi hem, letade gummisnoddar och for till Berg. Jag stökade omkring en hel del och gav mig iväg till Matilda. Mötte upp ett fint gäng från klassen och hade en himla rolig kväll. Kvällen slutade med att killarna sprang ifrån mig och lämnade mig ensam i stan halv två på natten, fint alltså.

Och denna dag. Sov länge. Träffade min fina pojke ett par timmar hemma i Berg. Gick lite längs kanalen, tittade på trav som förövrigt är världens tråkigaste sysselsättning men blir så fantastiskt bra bara man får ligga i knät på världens finaste, och försökte översätta manualen till Brändi Dog.
Därefter åkte Anders hem och jag åkte till konfan, hade nån slags fototävling som var SJUKT KUL. Åt ballerinakex och Ylva slog Sara i ansiktet med ett basebollträ. Fin bula... haha..
Pappa hämtade mig, vi åkte hem och nu har jag duschat.
Så nu ska jag, mina äckliga gummisnoddar, min deodorant och dillchipsen lägga oss. En vecka med plugg väntar. Minus en dag med gymnasiebesök, en dag på Spets och en studiedag, det blir nog bra trots allt.

Tumblr_ldwcr5zd4a1qecq3bo1_500_large
we♥it

Det har aldrig spelat någon roll

publicerat i <3;
Har länge länge suttit framför datorn. Ätit chips, nynnat till Kent, chattat med Lukas och tänkt på Anders. Suttit i turkosa mjukisbyxor framför spegeln och sjungit "GRÖNA RÖDA GULA LJUS" i mitt rum med för mycket kläder på golvet. Blivit inspirerad på we♥it,tittade på tvåtusen bilder och har nu massor bilder att fota.
"OCH DU VAR ENSAM NÄR DU KOM NU HAR MAGIN BRUNNIT UT"
Imorgon ska jag träffa Linn ett tag. Följa med papi till Myrorna och titta på kläder medan han ska leta second-hand-hyllor. Pappas lägenhet är uppbyggd av secondhandprylar, det är lite fräckt.
"OCH SÅ SLÄCKER DOM NER ALLA SKYLTAR ALLA HUS"
Annars. Tänker jag inte göra mycket mer ikväll. Ska sova. Svara på Emelies sms och borsta tänderna med min smala ljusgula tandborste.
"OCH NÄR PARKEN LIGGER TOM INSER DU ATT DIN KVÄLL JUST TAGIT SLUT"
Lördagkväll spenderas som planerat hos Matilda. Trevligt. Hoppas jag. Nej då. Jag vet. Det blir bra.
"ALLTING ÄR SOM FÖRUT"
P1230958_127988591_largeTumblr_lfr49ybf571qddcnco1_500_large
we♥it