ger mig själv lite nya möjligheter

publicerat i <3;
Nu är det årets sista dag. Konstigt nog. Det har gått så fort i år. Tiden rinner iväg fortare när man blir äldre.  Jag tror det har att göra med att det finns så mycket mer man vill göra som tar så mycket tid, men man har för lite energi och för mycket som måste göras. Jag vet inte, det var enklare när man var liten helt enkelt.

I år har jag varit både dum i huvudet och alldeles fantastisk. Jag kommer inte ihåg något av året, men det jag minns har mest bestått av tårar och smuts. Jag har gråtit mycket i år. Merparten av de kom när juni tog sin början, när vi skulle sluta nian. Det var en jobbig månad, men jag åkte till England första veckan och det gav så mycket intryck att det liksom sjönk in, jag förstod nog att jag skulle börja i en ny klass till hösten.
Och hösten kom, jag trivdes inte till en början. Men nu tycker jag min klass är fantastisk. Den där klumpen som fanns i magen i början av terminen försvann och istället kan jag se fram emot att träffa alla jobbiga teknikare och mina galna naturare.

Jag är stolt över mig själv. Främst för att jag mår så bra när jag egentligen skulle kunna ligga hemma och vara helt förstörd. Det faktum att pappa flyttade ihop med en annan kvinna än min mamma tog kål på mig, men jag förstod att det fanns inget att göra åt det utom att acceptera det och köra på. Jag tror det har hjälpt mig i år. Att jag faktiskt kunde acceptera allt som det var, köra på och jag förstod nog att allt skulle bli bra till slut.

November var en fantastisk månad. I augusti fick jag ett brännbollsträ drämt i nyllet. Jag läste Harry Potter. Min kamera gick sönder.

2012 ska bli ännu ett fint år. 2011 var faktiskt helt awesome. Jag tror jag aldrig har lärt känna så mycket folk som i år och jag vet inte hur jag ska kunna göra mig av med all energi jag har kvar i år. Imorgon är det nyårsafton. Det nya året firas in hos Anna med skumpa och tomtebloss. Jag ska stå med rak rygg, med ett champagneglas i handen och viska nyårslöftet till mig själv. Jag vet inte vad det blir utan det kommer alltid utan att jag har tänkt på det innan. Men år 2012 ska jag bli bättre. En bättre vän, som alltid ställer upp, en bättre elev, som pluggar utan att storkna, en bättre syster, som bryr sig om sin storebror och inte bråkar så mycket med honom, en bättre dotter, som gör sina föräldrar lyckliga och stolta, och en bättre flickvän, som lägger energi på rätt saker. Jag ska blir lite bättre bara, lite lite bättre. Och jag ska tänka att jag är fantastisk, jag ska bli värsta Blondinbella och säga tre bra saker med mig själv varje dag. Bli bättre och ge mig själv en chans att bli det.