Wow, we're identical

publicerat i <3;
Gråter ihjäl mig till Harry Potter och jag är förvånad över att min dator funkar efter all väta som kommit på tangenterna. Nu ska jag ta tag i livet och kissa, sen ska jag göra lite engelska och så seses vi väl.

SER LITE IHOPTRYCKT UT VILKET GÖR ATT HELA JAG BLIR FUL

publicerat i <3;


Hemkommen, kissnödig, blöt och med en tung väska. Sprang in, drog med pappa och kameran ut och fotade regnbågen som var HEL. Så jävla awesome. Nollningen var blöt och superkul och vi kasta vattenballonger på Katedral, knullrullade i Gränden och gav en död fågel till faddrarna. Nu är jag mest ashungrig och ikväll har jag tusen saker att ta itu med. Förhoppningsvis kan jag göra lite imorgon bitti också för imorgon torsdag är min livs längsta sovmorgon till cirkus 12. HEJ AWESOMEEEEEE.

Kort och osammanhängande

publicerat i <3;
HEJSAN SVEJSAN.
Sitter i fotöljen i pappas vardagsrum och borde duscha och borde plugga. La allt det där åt sidan idag och träffade Linn istället. Bakade, spelade kort och skrattade cirkus mycket och köpte florsocker. Bokade tid för handledarkurs gjorde vi också så nu står vi nog ut båda två med tre timamrs teori. Tror det blir rätt awesome när vi kan sitta och skratta bort tiden.

Imorgon slutar jag typ två och det är asabra. Nu kom pappa och jag ska äta yoghurt. Duscha. Och plugga.