Valborgsmässoafton

publicerat i <3;
Jag har det bra här ute hos papi. Idag skiner solen vilket den i och för sig har gjort mycket de senaste två veckorna. Utöver det ska jag snart äta lunch och bege mig mot Lambohov för lite fotboll. Och för att stilla mitt enorma umgängesbehov. Min pojke befinner sig i Norrköping och kladdar, Linn är tusen mil härifrån och Sofia desto längre bort.
Men jag klagar inte, jag är för lycklig för att göra det nuförtiden. Mmmh. Vi höres fellas! ♥

Come over here and take a closer look

publicerat i <3;


Ne, jag kom inte hem mycket senare än igår faktiskt. Har spenderat en grym eftermiddag med Anna (och därmed kunde jag inte låta bli, mitt hemska köpstopp är över). Efter att Anna spenderat tvåtusen kronor på hudvårdsprodukter och en fika på stan begav vi oss till Lambot, åt läääskigt god mat och tog cykeln och våldgästade Becca. Alla hennes hundar är ren kärlek och hennes hus - JAG DÖR! Landade hemma nyss.

För en vecka sen satt jag på resecentrum och väntade på en buss till Lambohov. Det var kallt och jag var sådär megalycklig (god mat, SOFIA, POJKVÄN och en väääldigt skön säng med him utgjorde lovets bästa kombo, lovar, testa det). Och vet ni vaaad, jag är fortfarande lika lycklig. Jag spikade MVG på spanskanationella och är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR stolt. Och nu har jag bara två (två, TVÅ!!!!) nationella kvar i matte, och det är icke svårt alls. Hur lycklig på en skala 1-7?? 6. Som Anders alltid svarar.

Imorgon är det lördag och jag ska åter igen till soliga Lambohov för lite fotboll. På kvällen är det Valborg vilken spenderas i Ljungsbro med superkombon pojkvän + Ljungsbrohäng + Lambobarn, kan inte bli så mycket bättre.

OCH + I KANTEN FÖR DAGENS JOBBIGA LÅT:
Taio Cruz – Higher (jag och Anna har sjungit på den konstant i tio timmar...)
OCH YTTERLIGARE + I KANTEN FÖR BÄSTA BILLÅTEN:
Toto – Hold The Line

NU: Tvätta av sminket och hoppa i säng.

JAG MINNS VARENDA SCEN IFRÅN VÅR FILM

publicerat i <3;


Jag är heeeeeemma. Halv elva på kvällen, great. Spanskanationella gick bättre än förväntat men icke godtjänt från min sida. Skäms. Efter en utegympa med brännboll mot A där jag skurit upp halva min fot på glas och grus (jätteöverdrivet ja, klart) vandrade jag till stan med min pojke. Idag måste vi slagit något sorts rekord, det tog oss 60 minuter más o menos att ta oss från Berzan till Åhlens. Av en slump sprang jag på världens bästa Sofia i sällskap av Mathilda och Victoria, otrolans bra sällskap medan pojkvän och Gustav springer runt på Skivlagret. Pussade Anders adios och hoppade på bussen, direkt till träning, och sen direkt hem, och nuuu är jag hemma som sagt.

Och idag har det varit en megabamsesuperbra dag. Har liksom förträngt det där hemska spanskanationella och just nu snurrar det bara en fin pojke, valborgsfirande och Sofia i mitt överbelastade huvud. Låter helt okej faktiskt. Imorgon är det fredagkväll, efterlängtat jaaaa, vilken jag spenderar med två grymma flickor. Helt okej det med.