Ibland är det svårt att komma på en bra rubrik

publicerat i <3;
Jag hade världens blogglust tidigare idag, tänkte skriva sådär svinlångt. Tänkte till och kom framt ill att ingen skulel vilja läsa då. Så. Here have du.

Den här veckan har varit.. annorlunda. Har varit hos tandläkaren, myst omkring i Anders jätteförstora tröja och åkt buss på kvällarna. Sen har allt annat varit väldigt lustigt.

Just nu tittar jag på Idol. OLLE FOR WIN FÖRFAEEN! Fyfan vad bra han gjorde Sex on fire, ÅHH. Hans dialekt är mysig. Kung Olle. Olle Kung. Och Daniel också för den delen. Daniel och Olle Kung.

Annars. Idag har jag varit i skolan, fram till lunch. Plågade mig själv och var med på matten, spanskan och svenskan. Vilel få det där jäkla läxförhöret gjort. Jobbigt var det, för varje gång jag lutade huvudet framåt för att läsa eller skriva brände det i ögonen och jag ville bara lägga mig ner och dö. Typ. Så.. jag åkte hem.

På bussen hem. Det var sååå troligt vackert ute. Sjön var täckt av tjock dimma, över Berg var det molnigt, i stan var det sol och blå himmel och på landsbygden var molnen så sjukt låga, har aldrig sett något liknande.
Lyssnade på [denna låt] hela vägen hem, saknade lite och tänkte alldeles för mycket.

Kom hem. Sov lite, tittade på That '70s, fotade och gick en halvmil med Linn.
Därefter mådde jag bättre. Som tur är.

Nu fortsätter Idol. PUSS&KRAM