Halloween & höstmyslov

publicerat i <3;
Just nu sitter jag med en knut. Både på huvudet och på skjortan. Knuten i magen är borta, faktiskt.
Har varit irriterad hela dagen, men samtidigt väldigt lugn. Har varit på Tornby med mamma en sväng, köpt lite saker, handlat mat och åkt hem igen. Nyss slängde jag ihop en sats med scones, det är så sjukt gott. Ska ställa in dom i ugnen efter vi har ätit så vi kan äta efterrätt, haha!

Annars. Igår hade jag skitkul! Befann med med åtta andra + Anna hos... Anna. Flummade runt, åt pizza, (alla förutom jag...) skrattade och hade allmänt kul. Jag och Matilda blev hämtade runt elva, jag skulle upp och spela badminton i morse men jag känner mig fortfarande inte tillrä'ckligt bra. Men men.
Dock blev det att jag pratde i telefon med älskade Josefin alldeles för länge så idag var jag helt slut. Har legat och läst Bellas bok, EGOBOOOOOST! (Ja, vi har köpt den NU. Bättre sent än aldrig!)

Bilder från igår kommer snart. Tror jag.

NU: FJORTON SUGER :OO

Puck

publicerat i <3;Denna helg har varit bra. Igår var jag i Ljungsbro (skrev jag det?)
Hjälpte till med Talangträffen, peppade barnen.. stod i kafeterian och sådär.
Sjukt roligt att få träffa Josse och Erika också!
Kom hem runt.. sex? Åt middag. Tittade på Fucking Åmål, UNDERBAR FILM!!! Fick se sista delen på spanska, inte så lyckat men jag fattade ALLT!! Inte. Sov.

Idag är en bra dag. Har varit hos Anders. Inte mycket mer men det behövs ju inte.

Ska spela lite flöjt nu. Ringa Gustav. Se om han är sjuk, annars måste jag ta hand om 45 ungar själv imorrn. (45!?!?!?! Hatar "Bästa 4an"...  aja)
Spela flöjt var det. Skriva NO-slutsatser. Skriva engelska. Plugga matte, läsa SO. Vem bryr sig? ÅH usch.