Tvåtusenelva

publicerat i <3;
Om 48 timmar är det 2011. 2011 ska bli ett jäkligt bra år. Bättre än 2010. Bättre än 2009. Bestämt.

Jamboree. Skolavslutning. Gymnasiet. (P&L?!?). Idol. Spelningar. Johan. Vänner. Familj. Kärlek.

Längtar. Massor.

Även fast detta året varit bra. Idol, Kent, Kreta, skolan. Kameran. Konfan. Resorna. Johan. Och. Han jag ville ha mer än allt annat.

Svårt att sätta fingret på vad som kunde varit bättre. Men mycket har varit dåligt också. Jävligt mycket. Jag har mått skit. Stressat ihjäl mig och tänkt för lite på mig sälv och för mycket på annnat och andra. Det har jag märkt först nu.
Men ändå har det varit värt allt slit. Jag har fått terminsbetyg jag skulle kunna visa för vem-som-helst och vara stolt , för jag slet för dom. Jag fick det inte rätt ut.

Jag hinner inte göra någon årsresumé innan jag åker. Vi tar det när jag kommer hem.

Ta hand om er, och gott nytt år.

Randigt

publicerat i <3;
Hola guapas. Och guapos. Vilka ni nu är som läser.
Är hemkommen till Berg för att imorgon bege mig mot södre breddgrader för att fira in det nya året.
Gårdagen bestod av ett biobesök med Linn och våra härliga mödrar. Fint var det. Såg den senaste Harry Potter filmen. Den var otroligt bra!! (!!!!!) SE DEN! Grät och skrattade omvartannat. Längtar som en gås till sista delen.

Kvällen lämnade tid åt ett behövligt telefonsamtal samt ett febrilt läsande om Harry Potter. Har blivit lite besatt.. hms.
Och denna dag tillbringade jag och min pappa i backarna i Kisa, trevligt värre. Vädret var lite molnigt men kylan höll sig delvis undan. Så lite skidåkning blev det. Dock var backarna lite halvdåligt pistade. Plus mina dåliga skidor, men men.

Nu ska jag slänga ut innehållet i väskan, hämta mig nåt att äta samt en lypsyl, och börja packa om igen.
Om jag orkar. Vill. Kan och får, tänker jag åter igen begrava mig i magins värld. Fan vad jag älskar Harry Potter.

Tre bilder som så vackert får representera mina senaste dagarNi får ursäkta den senaste tidens urkassa bilder. Jag har blivit allergisk mot bilder tagna med blixt och något vettigt ljus hittar man sällan så här års. Stå ut.