20.29 - Rotar i arkivet

publicerat i <3;
Hej! Tänkte underhålla er med lite gamla bilder eller nåt. Jag vet inte, äsch. Jag har grymt tråkigt, borde duscha + läsa fysik, svårt är det verkligen! Men jag orkar helt enkelt inte. Imorrn är det fotbollsträning, och jag kom just på att jag saknar badmintonen nåt enormt, haha! Bildlang på ingång! Kramar!

Jag kom på mig själv att det är fruktansvärt onödigt att lägga ut en sån här bild där man bara ser blixten och kameran. Men å andra sidan är kameran rätt fin, bara den funkar.

Ni ser ju bara hur sjukt roligt jag har det just nu. Fast bilden är inte tagen idag. Nu blev jag bara godissugen.

Himmel, eller nåt..

Och kanalen.

Och bara för att alla Johan-fans inte ska hata mig för att jag nästan utesluter Johan från ett inlägg så får ni en alldeles omärkt orörd bild! (Bara beskärt den då..) Men jaja.

^.^

publicerat i <3;
Hej! Var lite snäll att lägga ut Johans blogginlägg först (A) "Min ända..." tycker jag är klockrent, herregud. Humor Johan, humor. Tack för den. Svenno har idag varit i Sundsvall och jag har kommit fram till att Johan stalkar sina fans. Han visste nämligen Linas msn-adress, haha!

Förövrigt var det Kanaldag idag, trevligt. Jag och Linn gick omkring och tog 2 kilo gratisgodis, målade, tog ballonger och tävlade om Thomas Ledin-biljetter, haha. Vilket bra liv vi har. Sen kollade vi på flottarna när dem kom och det var massa rövare, och dem fick massa vatten på sig när motorbåten startade mitt framför dem. Åkte hem, gick och badade och sen hem och äta B&J och mat.

Sen var det fotbollsmatch. Mot nåt lag som skulle vara jättebra -.- Dem hade vunnit över några med typ 15-0 och vi hade spelat lika mot dem tror jag. Hur som helst blev det lika, duktigt (Y)

Nu orkar jag inte berätta mer, och fuck att kameran är paj. Nu ska jag fortsätta äta godis, puss!

22.27 - Kvällen

publicerat i <3;

Bild från Valborg

God kväll kära besökare! Kom just hem från en liten tur till fältet, där Kanaldan äger rum imorgon ;) Vi hälsade på Niclas och dem andra. Det är folk där från Mjölby så imorrn ska jag fråga dem och dem känner Johan (A) Stalka Johan <3 Konstaterade att jag är snabbare att springa än pappa är poå cykel, den ni ;) Det var jättefint ute också, jag säger att jag behöver en kamera!

Det är sjukt varmt i mitt rum, jag dör. Har ätit mer B&J, mums. Jag äter alltid glassen snett, haha. Jag hittade en mörk chokladklump, den var mumsig, haha. Sen har jag fått lite besökare idag, fler än 41 i alla fall. 43 senaste gången jag tittade, 46 nu kanske då? Trevligt! Ska gå och duscha nu, godnatt!